Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A te kicsid ad magától puszit...

A te kicsid ad magától puszit neked? És ha kéred? Mert az enyém nem, sajnos.

Figyelt kérdés
sosem volt egy ölbebaba típus,nem szereti,ha öleljük,pusziljuk,nem szeret úgy vajon,mint a másik 2 lányom?Pedig sokszor látja,h ők puszilnak,meg egymást,meg az apjukat,szóval rajta kívül mindenki-mindenkit...
2014. szept. 5. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Júniusban volt 2 éves a fiam, igen ad magától is és ha kérjük is. Minden gyerek más, van amelyik szeret puszilkodni, ölelkezni, van amelyik nem. Én például nem szeretek, de ettől még nagyon szeretem a szüleimet.
2014. szept. 5. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:
20 hónapos kislányom van.Igen,ad magától puszit,és akkor is ha kérjük.Sőt ha vendégek jönnek,és nekik kell puszit adni,kérésre azt is megteszi.
2014. szept. 5. 14:21
 3/12 aHermann ***** válasza:

Szia!

Szerintem hagyj neki időt. A fiunk abszolút nem volt ölbebaba. Karban se nagyon szeretett lenni, amikor meg elindult a mozgásfejlődése, onnantól már az ölünkbe se nagyon volt el. A puszi valami elképzelhetetlen valami volt. Mikor megszületett a tesó, aki viszont totál ellentéte, na onnantól jobban lehetett szeretgetni. Most közel 4 évesen meg mindenkinek osztja a családból cuppanósokat aki kéri, meg jön magától is.

2014. szept. 5. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
A lányom soha nem szeretett puszit adni, ölelgetni, a fiam meg örökké puszilgat és ölelget. Ettől ugyanúgy szeret mindketto, csak különböző típusok. :)
2014. szept. 5. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
2 éves a kisfiam, ha kérjuk, nem ad puszit, de ha olyan kedve van, akkor puszilgat bárkit, kislányom 6 éves lesz, egyáltalán nem szeret puszit adni, se olelgetni, soha nem mondja, hogy szeret, de szerintem csak ilyen tipus, nem jelenti azt, hogy nem szeret.
2014. szept. 5. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

nagy "szerencsém" van mert mindkét fiam(4 és 1,5 évesek) magától is ad meg ha kérek akkor is jönnek csücsörített szájjal és adják a cuppanós puszikat!

Épp most könnyeztem meg kicsit:vacsorázott a nagy az asztalnál közben én mosogattam és csak úgy minden előzetes nélkül mondta:"Anya nagyon szeretlek!"

Azt hiszem ezért érdemes élni!!!!

2014. szept. 5. 19:54
 7/12 A kérdező kommentje:
de jó nektek,puszilkodós babák anyukái...!kicsit irigykedem,de látom más is van így,mint én,h nem nagyon osztja a kicsi a pusziját...2 éves múlt,még soha nem mondta magától,h szeret....nagyon irigy vagyok,én is biztos elbőgném magam..
2014. szept. 5. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Puszilgasd sokat! Hátha ráérez az "ízére". A fiam viccre vette a puszit, sikongatva menekült előle. Van, amikor ha ráhagyom, hogy akkor nem kell puszi, akkor követeli, hogy adhasson. Magától nem bújós, de lassan az élete részévé válik.
2014. szept. 5. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:

A lányom 3 éves, idén nyáron adott először puszit az egyik nagymamának, de a többieknek is 2 évesen kezdett. nem volt egy puszilkodós fajta, kérésre se adott - pedig van egy bátyja, aki egy éves épp csak elmúlt és már adta a cuppanós puszikat mindenkinek, kérés nélkül is.

Nálunk ezen csak a nagymama volt kiakadva, de mondtam, nem tudok mit csinálni, ha nem ad puszit, majd fog.

Ha hiszed, ha nem, kb. 2 hete minden elváláskor puszit ad, sőt, cirkuszol, ha az apja úgy vitte le mondjuk a boltba, hogy előtte nekem nem adott puszit, vissza kell vele jönni a negyedikre :D

Ne erőltesd és ne aggódj, attól még ugyanúgy szeret. Nálunk ezt is talán tavasszal kezdte mondogatni, amikor már majdnem 3 volt.

2014. szept. 9. 13:45
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
az en fiam 2 eves múlt augusztusban , na öt en is apu is agyon puszilgatjuk , csiklandozzuk , de Ő a világért Sem ad nekem puszit ... az apunak igen . Majd a szívem szakad de nem tudok mit tenni . De nem rég kezdet érdeklődni hogy mi is az a kislány es a kisfiú - azaz ha kislányit lat mondja hogy kislány es szégyenlősen el fordul es egy jellegzetes huncut mosoly van az arcán , UGYAN AZ amit láttok rajta mikor Kérem a puszit es nem ad . Szóval lehet hogy mi ezért nem kapunk puszit mert mi Nők vagyunk es Ök. meg szégyenlősek :) Nálam tutti hogy ez van es így kicsit most könnyebb hogy csak adom a puszikat de nem Kapok... ;)
2014. szept. 9. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!