A te kicsid ad magától puszit neked? És ha kéred? Mert az enyém nem, sajnos.
Szia!
Szerintem hagyj neki időt. A fiunk abszolút nem volt ölbebaba. Karban se nagyon szeretett lenni, amikor meg elindult a mozgásfejlődése, onnantól már az ölünkbe se nagyon volt el. A puszi valami elképzelhetetlen valami volt. Mikor megszületett a tesó, aki viszont totál ellentéte, na onnantól jobban lehetett szeretgetni. Most közel 4 évesen meg mindenkinek osztja a családból cuppanósokat aki kéri, meg jön magától is.
nagy "szerencsém" van mert mindkét fiam(4 és 1,5 évesek) magától is ad meg ha kérek akkor is jönnek csücsörített szájjal és adják a cuppanós puszikat!
Épp most könnyeztem meg kicsit:vacsorázott a nagy az asztalnál közben én mosogattam és csak úgy minden előzetes nélkül mondta:"Anya nagyon szeretlek!"
Azt hiszem ezért érdemes élni!!!!
A lányom 3 éves, idén nyáron adott először puszit az egyik nagymamának, de a többieknek is 2 évesen kezdett. nem volt egy puszilkodós fajta, kérésre se adott - pedig van egy bátyja, aki egy éves épp csak elmúlt és már adta a cuppanós puszikat mindenkinek, kérés nélkül is.
Nálunk ezen csak a nagymama volt kiakadva, de mondtam, nem tudok mit csinálni, ha nem ad puszit, majd fog.
Ha hiszed, ha nem, kb. 2 hete minden elváláskor puszit ad, sőt, cirkuszol, ha az apja úgy vitte le mondjuk a boltba, hogy előtte nekem nem adott puszit, vissza kell vele jönni a negyedikre :D
Ne erőltesd és ne aggódj, attól még ugyanúgy szeret. Nálunk ezt is talán tavasszal kezdte mondogatni, amikor már majdnem 3 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!