Bölcsibe a ruhákra hova írjátok a nevet vagy a jelet?
Egyáltalán jelet vagy nevet érdemes írni? Hova, a ruha cimkéjére? Vagy belevarrtok valamit? Milyen filccel? Ezek a vasalható jelek milyenek, érdemes venni?
Minden ruhába, abba is amibe megy reggel? Vagy csak amibe ott van bent a szobában illetve az udvaron?
köszi
vaterán rendeltem,bevasalható cimkéket!
Párszáz ft és rengeteg van egy csomagban!Most középsős és még mindíg van belőlle!!
azokba a ruhákba is amikbe viszitek és majd hazahozzátok?
Tehát nem a benti ruhákba is?
Igyekeztem mindenbe berakni a jelet, de mikor új ruhát vettem, azokba már nem raktam , s volt, ami elkeveredett, az öltöző másik részén volt felakasztva, más gyereknek ugyanolyan tréning felsője volt, egyszer nagypapa meg máséban hozta haza:) - szóval érdemes valami jelet tenni.A gondozónők is morogtak, amikor a "balesetes" bugyik címke nélkül száradtak.Valóban nem nagy jelzések ezek, de jó, ha vannak.
A bent ágyneműkre is kellett varrni, a kisfiam meg azt fogdosta, moncsigolta elalvás előtt. Valóban szép kis színes, hímzett jel volt:))
csak a vaterán kapni ilyet vagy méteráru boltban is?
Egyelőre alkoholos filc lesz, de van amiben fekete, színes a címke, abba nem tudnám belerajzolni. Meg mondjuk szebb és feltünőbb egy szép cimkés bölcsis, ovis jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!