Elég vicces de más gyereke is csinál ilyet/hasonlót?
Nem tudom mire vélni a kisfiam butaságát! :D pár hete kezdte el amikor levettem róla a pelust rögtön a kis fenekénél matatott!! Gondoltam biztos mert melege van és viszket neki! De azóta már akkor is csinálja mikor a pelenka rajta van! Most meg már mikor hason fekszem húzná le a nadrágom és mondja hogy a babáé! Elég viccesnek találom de tényleg nem tudom mire vélni! Más kisgyerek (két éves a kisfiam) is produkál ilyen fura dolgokat?
Hülye válaszolók kíméljenek!!!!!
Én kisfiaim is matattak a feneküknél, kukijuknál- egy darabig, miután lekerült róluk a pelenka. De később ez elmúlt. Gondolom fura- vagy más érzés volt pelenka nélkül lenni.
Próbáld meg kizárni, hogy esetleg irritálja valami a bőrét, krém vagy a pelenka, vagy nem szorítja a pelenka? Próbálj meg egyel nagyobb méretet ráadni- hátha segít.
Ha veled is csinálja- az is lehet, hogy a testséma alakul a fejében...
Nekem pl 3kisfiam van- nem igazán tudják értelmezni, hogy nekem miért nincs kukim.... :)))
És pont ilyen korban jöttek rá, mikor wc-zés közben láttak, hogy anyának nincs olyan. MInd tágra nyílt szemmel kérdezte, hogy Anya, neked hol a kukid??
:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!