Hogyan szoktassam le 2,5 éves lányomaz a játszócumiról? Segítene valaki?
Mondd neki, hogy a nagylányok már nem cumiznak (plusz a fogainak is baromira árt, össze-vissza fognak nőni, hiába esnek ki később).
Kis történet: engem anno a pelenkáról úgy szoktattak le, hogy anyum azt mondta, a pelekások nem sminkelhetik magukat, csak a nagylányok. Na onnantól nem is került fel már :))
Az öcsém anno sokáig cumizott és ha elakarták venni a szüleink akkor irdatlan balhét vágott le.
Egyszer elvittek minket a nagyinkhoz ahol ott töltöttünk 2 napot,nagyi fogta az összes cumit és kidobta.
Az öcsém először kérdezgette hogy hol van a cumija és próbált hisztizni is de nagyi ellen nem nagyon mert hisz nem a megszokott környezete volt.A nagyi csak annyit mondott neki hogy elvitte a cica és kész!
Többet nem is kérte a cumit...
Szia!
A kislányom 2és fél évesen hagyta el. Költöztünk és megbeszéltük előre, h ha lesz kuytus, neki adjuk. KÖzben született az öcsikéje is. Majd először el kezdtem, hogy a nappali alvásnál nem legyen cumi.
Első nap bekapcsoltam neki a tv-t nézte, pihent, sírt kicsit, 2. nap nézte a tv-t elaludt cumi nlkül, örültem nagyon. Majd onnantól kezdve már egyszerű volt, igazából arra kell őket rávezetni, h. ha 1szer elaludt cumi nélkül, máskor is sikerül. Íhy 1 hónap telt el, de éjjelre még megkapta.
Hazahoztuk a kiskutyát és odaadta neki a cumikát, na este kérte, mondtu, hát odaadtad neki stb. pár éjjel nem volt nyugodt, mert többször felébredt, tutti a cumi hiány miatt, de sikerült.
Kitartás kell a szülőnek hozzá.
Uncsitesója 5évesen még mindig cumizik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!