A rózsaszín convers tornacipő mennyire fiús?
Figyelt kérdés
A fiam olyat szeretne, mint amilyen az osztálytársának van.2014. aug. 28. 18:58
2/13 anonim válasza:
rózsaszín.. szerinted mennyire fiús? Én rosszul vagyok ha egy fiún rózsaszín holmi van olyan..férfiatlan.
3/13 anonim válasza:
Szerinted? Szerintem semennyire nem fiús.
4/13 anonim válasza:
Megveheted nyugodtan. A fiamnak olyan van, meg lila is van neki.
5/13 anonim válasza:
A lila rendben. Az unisex, akár a piros.
6/13 anonim válasza:
4-es. és a fiad hordja is? szoknyát nem vesz fel hozzá?
7/13 anonim válasza:
Az uncsi tesómnak, aki fiú négy rózsaszín pólója van, egy fűzöld és egy piros nadrágja. A fehérneműben pedig van olyan neki, ami pöttyös.
8/13 anonim válasza:
7-es: Ez hogy jön az eredeti kérdéshez?
9/13 anonim válasza:
A rozsaszin egyertelmuen lanyos,nem vennek neki ilyet.Bar az en fiam szerencsere nem is szeretne rozsaszin cipot:)
10/13 anonim válasza:
szerintem a rózsaszín lányos szín, tipikus lányos. De mára már sok férfi jár rózsaszínben..... nem értem miért, de a legmachóbbtól az üzletemberig bárki felveszi már....
Én nem adnám rá.
Mutatnék képet újszülött kislányokról rózsaszín fodros ruhában..... hogy érezze a rózsaszín lány szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!