2 éves rosszcsont mellett milyen lesz egy újabb babát nevelni segítség nélkül?
Nemrég teszteltem pozitívat. Örülünk,mert terveztük a kistesót,de tartok is kicsit tőle,hogy egyedül /férjem dolgozik/ nagyon nehéz lesz majd kettővel.
Mesélnétek,ti hogy boldogultatok? Mire számítsak?
Szia, én most a legnehezebb időszakban vagyok. Nekem pont egy év van a kettő között. (10 és 22 hónaposak). Csak bíztatásként írom, neked már a nagy önállóan járni fog, beszélni,megmondani miért visít, egyedül enni, esetleg szobatiszta, fogalma lesz sok dologról- és hamarosan megy oviba...szabad lesz a délelőttöd,ill.csak egy gyerek lesz otthon.
Akkor lesz 2 a nagy,amikor megszületik a kicsi? vagy most 2?
Gondolhatod, nálunk mostanság alszanak egyszerre (eddig napközben mindig aludt valamelyik, de az etetés,hiszti együtt volt,ill. felkeltették egymást) - azért nem alszom most,mert már nincs értelme éjjel 6-7x kelek hozzájuk.
Nehéz feladat, az biztos, ha nagy tényleg egy rosszcsont! Nálunk a nagy tényleg igazi rosszcsont és baromi féltékeny lett a kistesóra! Nem lehetett őket fél percre sem egyedül hagyni. :( Most a kicsi 2 éves, a nagy 4. Mostmár mindkettő rosszalkodik! Mert a kicsi a nagytesótól eltanulja a rosszakat. :/ Jó adag türelem és kötél idegek kellenek!:D
Boldog babavárást! :)
Most 1.5 éves a fiam.
Gondoltam,hogy nem lesz egyszerű. :) Féltékenység,hiszti tuti mindennapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!