Szerintetek meddig lesz neki kényelmes ez a cipő?
Kislányomnak egy hónapja vettem az alábbi cipőcskét, akkor még picit nagy is volt rá.
Mostanában érzem, hogy mintha alig tudnám ráadni, saját maga nem is tudja felvenni, pedig elvileg elboldogul a cipőkkel.
Lemértem a lábát, most ekkora (elnézést a mércéért, de ez pont jónak tűnt. :)
A cipője pedig ekkora:
Szerintetek meddig tudja még használni?
Illetve, van neki egy másik, használt cipőcskéje, ezt kaptuk a keresztlányomtól. Nekem nagyon nagynak tűnik, pedig csak egy számmal nagyobb (bár más márka, így ebből is eredhet az eltérés).
Szerintetek ez nagyon gáz, ha a nyár végére ezt adom rá? Eredetileg nem terveztem ráadni a használt cipőt, de elraktam illendőségből, és most azon gondolkodom, hogy talán mégis. Vagy ne? Valahogy nem szeretnék neki erre az egy hónapra másik cipőt venni.
Nem adnék a gyerekemre márkátlan,Tescos,kínai,olcsó, használt cipőt!
Vegyél neki egy rendes új cipőt!
Pl:Elefanten,D.D.Step,ASSO,Siesta és társai.
Ha megterhelő rendes cipőt venni a gyereknek,akkor nem kell vállalni.Ez csak egy apróbb kiadás,mi lesz ha nagyobbak jönnek!?
Igazad van, kedves első, a szóban forgó cipő tényleg Tescos "gagyi", de elárulom, hogy jobban tartja a lányom bokáját, mint az Elefanten. Amúgy a cipői 99%-a Szamos kölyök, többnyire Supinált kivitelű, illetve Salus bőrcipőket szokott kapni. Igen, van neki olcsóbb cipője is, a szóban forgó cipő a váltó cipőcskéje.
A kérdés nem a márkára, hanem a méretre vonatkozott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!