Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek meddig lesz neki...

Szerintetek meddig lesz neki kényelmes ez a cipő?

Figyelt kérdés

Kislányomnak egy hónapja vettem az alábbi cipőcskét, akkor még picit nagy is volt rá.

Mostanában érzem, hogy mintha alig tudnám ráadni, saját maga nem is tudja felvenni, pedig elvileg elboldogul a cipőkkel.

Lemértem a lábát, most ekkora (elnézést a mércéért, de ez pont jónak tűnt. :)

[link]

A cipője pedig ekkora:

[link]

Szerintetek meddig tudja még használni?

Illetve, van neki egy másik, használt cipőcskéje, ezt kaptuk a keresztlányomtól. Nekem nagyon nagynak tűnik, pedig csak egy számmal nagyobb (bár más márka, így ebből is eredhet az eltérés).

[link]

Szerintetek ez nagyon gáz, ha a nyár végére ezt adom rá? Eredetileg nem terveztem ráadni a használt cipőt, de elraktam illendőségből, és most azon gondolkodom, hogy talán mégis. Vagy ne? Valahogy nem szeretnék neki erre az egy hónapra másik cipőt venni.

2014. aug. 6. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem adnék a gyerekemre márkátlan,Tescos,kínai,olcsó, használt cipőt!

Vegyél neki egy rendes új cipőt!

Pl:Elefanten,D.D.Step,ASSO,Siesta és társai.

Ha megterhelő rendes cipőt venni a gyereknek,akkor nem kell vállalni.Ez csak egy apróbb kiadás,mi lesz ha nagyobbak jönnek!?

2014. aug. 6. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ezt lehetetlen így távolból kitalálni. Az én lányom lába elég lassan nő, neki biztos elég lenne még ez a cipő nyár végéig. De nagyon sok olyan kisgyerek van, akinek sokkal nagyobb ütemben nő a lába.
2014. aug. 6. 18:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazad van, kedves első, a szóban forgó cipő tényleg Tescos "gagyi", de elárulom, hogy jobban tartja a lányom bokáját, mint az Elefanten. Amúgy a cipői 99%-a Szamos kölyök, többnyire Supinált kivitelű, illetve Salus bőrcipőket szokott kapni. Igen, van neki olcsóbb cipője is, a szóban forgó cipő a váltó cipőcskéje.

A kérdés nem a márkára, hanem a méretre vonatkozott. :)

2014. aug. 6. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
ha válto cipő akkor venék egy ilyet egy fél egy számal nagyobbat.
2014. aug. 7. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!