Volt különbség a terhességeid között?
Teljesen más volt a két terhességem. A nagyobbikkal három hónapig folyton rosszul voltam, sokat hánytam. Alig híztam, a baba rengeteget és durván "focizott" a hasamban. A kicsivel még egy hányingerem sem volt, nem sokat mocorgott, viszont jó sokat híztam vele.
Ja, és mindkettő fiú, úgyhogy ebből ne vonj le sok következtetést! :)
Minden jót a babához!
Nekem meg tök egyforma volt a két terhességem. Egyikkel sem voltam rosszul, nem hánytam, nem híztam sokat, nem vizesedtem, nagyon élveztem mindkettőt.
A nagyobbik fiú, a kicsi lány.
A lányommal könnyű terhességem volt, csak sokat émelyegtem már a legelejétől a 16. hétig. Aztán az is elmúlt, minden nagyon rendben volt.
A fiammal szintén a legelső perctől émelyegtem, hánytam is, nagyon gyenge voltam, alig tudtam enni, csak rágcsáltam, égett a gyomrom. Szintén a 16. hétig tartott. A 6. héttől vérezni kezdtem, gyógyszert kaptam. Nagyon fáradékony voltam, nehezebben viseltem, mint a lányommal.
Valahogy az első pillanatban éreztem, hogy fiú.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!