Lehet ebből gond?
A fiam másfél éves, 12 foga van. Újabban csak a mi elektromos fogkefénkkel hajlandó fogat mosni. Látja, hogy mi azt használjuk, és csak az jó.
Lehet ebből gond? Engedjem neki?
Van direkt gyerekeknek való elektromos fogkefe, szerintem vegyetek neki olyat. Biztosan tetszene neki valamilyen színes, állatfigurás vagy kisautós változat. :)
Vagy ha kizárólag a tiéteket hajlandó használni, akkor kapjon hozzá egy saját fejet. :)
Persze, saját fejet természetesen kapott, csak attól félek, nem túl erős-e neki, vagy megcsikarja, ilyesmi.
A gyerekeknek valót is csak 5 éves kortól ajánlották a dobozán, ha jól emlékszem.
Szerintem erős neki. Ne add oda. A kislányom is szemezget vele, de nem merem odaadni neki.
Ha máshogy nem hajlandó fogat mosni, akkor tekerj az ujjadra gézt és dörzsizd meg úgy a fogát. Én is így csinálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!