Leesik az emeletes ágyról?
Most nagy franciaágy van a lányom szobájában (tőlünk örökölte)
Lassan az öcsi is kinövi a kiságyat és helytakarékosságból emeletes ágyra gondoltunk nekik. De a lány nagyon sokat forog. Reggelente a legkülönbözőbb alvópoziciókat tudja felvenni az ágyán.
Félek hogy leesik. Nálatok hogy ment ez?
Nem írtad a korukat, de a szomszédom 10 éves lánya került koponytöréssel kórházba, mert félálomban lelépett az ágyról, mert álmában nem a fölsö ágyra álmodta magát.
Én SOHA nem engednék gyereket emeletes ágyra, éppen emiatt. Az nem érv, hogy van kerete - valahol le kell jönnie, és ha álmában indul meg, akkor ugyanúgy le tud esni.
Kinyitható Kanapé! Nappal ott a sok hely játszani, este meg kinyitva mindketten elférnek rajta.
5 éves lány, és 1,5 éves fiú!
A gyermekeim fél éve alszanak emeletes ágyon.
(Kura megfordítható ágyba tettünk alulra is matracot és ágyrácsot, nem olyan magas a felső rész sem).
Imádják. Nem estek le (mindkettőnek raktunk még külön leesésgátlót rá.)
26 hónapos a kicsi, a nagy 3 hónap múlva 4 éves lesz.
A lány már 8 éves a kicsi 2.5 múlt.
Hááát nem is tudom. Én is emeleten aludtam és nem estem le. De a lány már igen a rekamiérol.Leesésgátló 10-15 cm magas. Sztem az kevés
Apuka mennyire van benne a barkácsolásban? Esetleg ismerősök?
Az jutott eszembe, hogy egy kis galériaféleséget lehetne csinálni, hogy a felső ágy mellett még legyen kb. 50 centinyi hely, és arra egy korlát. Akkor pl. oda lehet rakni egy éjjeliszekrényt is, és ha forgolódik akkor max. oda esik le.
Alul meg be lehetne lecekkel fedni az ágy hosszának a felét, így a lenti sem érezi azt, hogy nem olyan "menő" a dolog, így olyan lesz neki, mint egy kuckó / barlang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!