Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesetek tud páros lábon...

2 évesetek tud páros lábon ugrálni?

Figyelt kérdés
:)
2014. aug. 1. 14:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
az enyém hónapok óta ezzel szórakozik. neki ez vicces.
2014. aug. 1. 15:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Az én lányom 3 éves lesz, de még mi,dig nem tud páros lábbal ugrani. Egyszerűen nem tudom megtanítani neki, semmilyen módszer nem hozott eredményt. Ez van, ha a fejem tetejére állok, akkor se megy neki.
2014. aug. 1. 15:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Második vagyok, és baromi őszinte leszek: nekem sem megy, 26 évesen. A férjem neurológus, egyszer azt mondta, hogy hiányzik a kisagyam. :) Hát, remélem azért nem, de nem tudok páros lábon ugrálni. És táncolni sem. De attól még köszönöm, elvagyok. :D
2014. aug. 1. 15:25
 14/21 anonim ***** válasza:

azért 2 évesen, mert akkor kérdezik a státuszon...

enyém se tudott 2 évesen, mikor olvastam, hogy kéne :D

a fellépőre állítottam, megfogtam a 2 kezét és úgy próbált leugrálni róla. persze eleinte lelépett, de tetszett neki így 2 óra múlva már a lépcsőről is ugrált :)

amúgy nem tudom miért kéne ezt tudniuk... :)

2014. aug. 1. 15:27
 15/21 A kérdező kommentje:

Igen, azért mert kérdezik a státuszon. Ma voltunk és nekem eszembe nem jutott, hogy tudni kellene már... Mondjuk védőnő szerint ne foglalkozzak vele, majd fog. Csak érdekelt, nálatok mi a helyzet.

Köszönöm a válaszokat. :)

JA és remélem nem hiányzik a kisagya. :D:D:D Jézus, most jut eszembe, hogy írtad, lehet úgy fog táncolni mint én? Szegény gyerek, remélem az apjára üt ebben a dologban. :D

2014. aug. 1. 15:45
 16/21 anonim ***** válasza:
ikreim 22 hónaposak, kb. 2 hónapja már tudnak , nekik is nagyon vicces, de nálunk van egy nagytesó és sok mindet ellesnek tőle.
2014. aug. 1. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Miért lettem 0%-ra lepontozva?

Mert nem tudtam,hogy miért pont a 2 évesek?!

A enyém nincs még annyi,18 hónapos,de 2 hónapja már csinálja ezt,hogy páros lábon ugrál.

2014. aug. 1. 16:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha van rá pénzetek, vegyetek neki egy kisebb trambulint, mondjuk olyan 1 méter átmérőjűt (sajnos nem tudom, mennyibe kerül).

Húgom is azon tanult meg, mikor a bölcsi végére sem ment neki. Fogni kell a kezét, és lassan ráérez :)

Ezt annak az anyukának is ajánlom, akinek a 3 évese nem tudja még.

2014. aug. 1. 17:52
 19/21 anonim ***** válasza:
2 évesen nem tudott, így a 2. születésnapjára kapott egy kisebb szobai trambulint. Hamar megtanulta. :)
2014. aug. 1. 20:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem, de próbálkoznak, szeretnének. 16-17 hósan tanultak meg ők is járni.

Trambulint vennék én is, de nem fér el a lakásban, kert nincs.

Státuszon nem kérdezték, a héten voltunk.

2014. aug. 3. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!