2 évesetek tud páros lábon ugrálni?
azért 2 évesen, mert akkor kérdezik a státuszon...
enyém se tudott 2 évesen, mikor olvastam, hogy kéne :D
a fellépőre állítottam, megfogtam a 2 kezét és úgy próbált leugrálni róla. persze eleinte lelépett, de tetszett neki így 2 óra múlva már a lépcsőről is ugrált :)
amúgy nem tudom miért kéne ezt tudniuk... :)
Igen, azért mert kérdezik a státuszon. Ma voltunk és nekem eszembe nem jutott, hogy tudni kellene már... Mondjuk védőnő szerint ne foglalkozzak vele, majd fog. Csak érdekelt, nálatok mi a helyzet.
Köszönöm a válaszokat. :)
JA és remélem nem hiányzik a kisagya. :D:D:D Jézus, most jut eszembe, hogy írtad, lehet úgy fog táncolni mint én? Szegény gyerek, remélem az apjára üt ebben a dologban. :D
Miért lettem 0%-ra lepontozva?
Mert nem tudtam,hogy miért pont a 2 évesek?!
A enyém nincs még annyi,18 hónapos,de 2 hónapja már csinálja ezt,hogy páros lábon ugrál.
Ha van rá pénzetek, vegyetek neki egy kisebb trambulint, mondjuk olyan 1 méter átmérőjűt (sajnos nem tudom, mennyibe kerül).
Húgom is azon tanult meg, mikor a bölcsi végére sem ment neki. Fogni kell a kezét, és lassan ráérez :)
Ezt annak az anyukának is ajánlom, akinek a 3 évese nem tudja még.
Nem, de próbálkoznak, szeretnének. 16-17 hósan tanultak meg ők is járni.
Trambulint vennék én is, de nem fér el a lakásban, kert nincs.
Státuszon nem kérdezték, a héten voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!