Altassam vagy ne? 21 hónapos kisfiúnk nagyon nehezen alszik el ha egyálltalán elalszik.
Figyelt kérdés
.Szüksége lenne rá szerintem,de van hogy 2 órás a hiszti.Eddig nem volt gond.3 3.5 órákat aludt csak betettem az ágyba és kijöttem.Adjatok tanácsot mit csináljunk.2010. jan. 10. 22:12
1/3 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy szüksége van rá? Ha betartjátok a megszokott esti rutint, és leteszed, sajnos előbb-utóbb meg kell tanulnia hogy egyedül elaludjon. Jó, ez most keményen hangzik, de én mindég arra gondolok, hogy én is útállnám ha valaki állna az ágyam felett amíg el nem alszom... Pici lépésekkel napról napra próbálj úgy rövidíteni az altatáson, hogy még éppen kibírd. De nem szabad visszalépni, újra kicsit vele maradni (mert ma ünnep van stb...) hidd el, megéri. Végre kialhatjátok magatokat, és Ő is meg fog nyugodni meglátod!!!
2/3 anonim válasza:
21 hónapos a kisfiam, este leraktam az ágyába, pá-pá és kész. 1 hónapja kezdődött, hogy amikor lefektettem, Ő felállt az ágyába és üvöltött és éjszakánként is felkelt. Soha előtte nem volt ilyen. Amikor már fél órája üvöltött a du. alvás helyett én kihoztam a szobájából és aznap nem aludt du. Este meg ott vagyok vele és fogom a kezét, amíg el nem alszik és már nem kel fel éjszakánként. Sőt 3 napja eljutottunk odáig is, hogy este még az előtt kijövök, hogy elaludna és ez már úgy tűnik, nem zavarja, mert nem sír utánnam. Mostanában is van egy szeparációs szorongásos időszak, úgyhogy mi ennek tudtuk be. Türelem és kitartás. Azért ölbe ne ringasd, mert mostanság azért már elég nehéz lehet. Szerintem a legjobb, ha a kisábyában marad és ott alszik el.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Most jobb a helyzet.Délután könyebben alszik el,este sincs az a 2 órás hiszti,apuka altatja,rajta próbáltam volna segíteni,deazt mondja nem nehézség egyálltalán ott ülni az ágya mellett,és dúdolgatni.Lehet csak a kettősfront egy kis fogzással zavarta meg.Köszi mégegyszer.
2010. jan. 13. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!