Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játékot vinnétek 2...

Milyen játékot vinnétek 2 napos kórházi bennfekvésre egy 3 éves pici lánynak?

Figyelt kérdés

24 órás ph vizsgálat mérése lesz. Nem tudom mennyire lesz mobilis. Viszont nem tudom, hogyan készüljek. Szerencsére nem sokat voltunk. Én arra gondoltam, egy társas játékot viszek neki, tableten kedvenc meséit énekei, meg egy pár kedvenc mese könyvet + Babát vagy plüss állatot amit ő maga választana ki. A másik kérdésem, hogy a Heim Pálban most mennyit kell fizetni, hogy bent maradhassak vele. Abba benne van e, valami ebéd vacsora nekem vagy azt teljesen nekem kell állni és csak az ágyért fizetek?

Valakinek átesett már ilyen vizsgálaton csemetéje? Hogy viselte? Altatták míg letették a szondát neki? Mennyire lesz mobilis?

Köszönöm szépen a segítségeteket.

2014. júl. 27. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Fizetni kell hogy bent maradhass a picivel? Győrben egyértelmű volt hogy bent vagyok az akkor két és fél évesemmel, és kaptam én is rendesen napi 3x étkezést, igaz, hogy olyan is volt... én valami építőjátékot is vinnék.
2014. júl. 27. 09:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom igen. 2 éves kor után. A Péterfyben tudom, hogy ott 3 étkezés van benne plusz ágy de a Heim Pált nem ismerem. Nagyon feszült vagyok ez miatt bár a lányomnak nem mutatom. Remélem mobilis lesz és lefogunk tudni menni az állatokat megnézni, sétálni egyet az udvaron esetleg. Bár nem reménykedek arra készülök, hogy ágyban kell tartanom őt. Bár ez nehéz lesz mert ő egy kis örökmozgó leányzó.
2014. júl. 27. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:

bethesdában feküdtem a 3 éves fiammal, nem kellett fizetnem, bent lehet maradni!

te kérheted, hogy fizess egy ágyért, akkor te is kapsz, különben egy sima 90x180as ágyon alszol a gyerekkel.

ellátást nem kapsz, vigyél magadnak ételt!

vigyél papírt és ceruzákat, de a kórházban játszószoba, ha ki tudtok menni akkor elég lesz :)

2014. júl. 27. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!