Milyen játékot vinnétek 2 napos kórházi bennfekvésre egy 3 éves pici lánynak?
24 órás ph vizsgálat mérése lesz. Nem tudom mennyire lesz mobilis. Viszont nem tudom, hogyan készüljek. Szerencsére nem sokat voltunk. Én arra gondoltam, egy társas játékot viszek neki, tableten kedvenc meséit énekei, meg egy pár kedvenc mese könyvet + Babát vagy plüss állatot amit ő maga választana ki. A másik kérdésem, hogy a Heim Pálban most mennyit kell fizetni, hogy bent maradhassak vele. Abba benne van e, valami ebéd vacsora nekem vagy azt teljesen nekem kell állni és csak az ágyért fizetek?
Valakinek átesett már ilyen vizsgálaton csemetéje? Hogy viselte? Altatták míg letették a szondát neki? Mennyire lesz mobilis?
Köszönöm szépen a segítségeteket.
bethesdában feküdtem a 3 éves fiammal, nem kellett fizetnem, bent lehet maradni!
te kérheted, hogy fizess egy ágyért, akkor te is kapsz, különben egy sima 90x180as ágyon alszol a gyerekkel.
ellátást nem kapsz, vigyél magadnak ételt!
vigyél papírt és ceruzákat, de a kórházban játszószoba, ha ki tudtok menni akkor elég lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!