SZülinapi bulit hogyan kell szervezni? 4 éves
Én készítettem szép meghívót (de netről is lehet jókat letölteni), megadtam a címet (otthon tartottuk, téli gyerek), a nevemet, telefonszámomat azzal, hogy x időpontig jelezzenek vissza. Szombat du 4-7-ig volt meghirdetve.
8-ból 7 gyerek eljött, 1 szülő-1 gyerek felállás volt, vagyis 14 vendég.
Volt rágcsa is, de csináltam körözöttet, tojáskrémet, vágtam fel paprikát-paradicsomot, és mindenki olyat kent magának, amilyet akart.
Volt természetesen innivaló, torta is, Verdás papírtányér és szalvéta is. Nagyon jól sikerült.
Mi Budapestiek vagyunk ( ha teis, talán jó ötletnek is)
Budakeszin van egy vadaspark, ott van egy kis vendégház, kilehetet bérelni. Mi ott tarttuk! Meghívokat kb 1 héttel elötte szétosztottuk, megadtuk a helyet és címet és az időpontot ( nekünk 3-6ig tartott), kértünk visszajelzést, ogy kire számíthatunk! Volt szendvics (mini), ropi, chips, teasütemény, szörp, limonádé, torta! 20 gyerekből 18 jött el+ 1 szülő ( volt ahol 2) összesen 49en voltunk! A vadasparkba szeveztettünk egy 1 órás kalandtúrát ( 80 nap a Föld körül), remekül meglett szervezve és nagyon élvezték a gyerekek és a szülök is, na mag nagyon sokat tanultunk!!
szia
merre felé laktok?otthon ,vagy játszóházban szeretnld,hágy gyerekkel,mind egy korosztály?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!