21 hónapos kislányom nagyon félénk. Szerintetek hogy tudnák kislányomnak segíteni hogy feloldjuk a feszültségeket?
Hm bár tudnék segíteni. Rendszeresen jártok közösségbe?
Szakembert kérdeztél ezzel kapcsolatban?
Növėrem gyereke volt ilyen (mar most 2 a kislany)!!annyira fėlėnk volt hogy egy tortàtol surva fakadt es egesz nap anya anya.... mi azt hittuk beteg a kislany,vagy hiperaktiv...mert nalunk az alvàsnal is problėma volt oviba mindenhol nehezen szokott be ra adasul hiszti is volt nala,nem voltak baratai sem!! Vitek orvozhoz stb..... azt mondtak okos ėrtelmea semmi baja nincs a kicsinek!!mar most sulis es ott is nehezen szokott be nem voltak baratai ez tanarnonek feltunt !!! Szakebzet embert hivatot az osztalyba...pszhi...es kiderult hogy a gyerek azert ilydn fėlėnk...mert mikor a tesom terhes lett vele... akkor a ferjėvel tulsàgosan is roszkapcsolatban volt.... sokat szenvedet.. es ezt a pici megerezte az idegesjedest feszultseget!!!! De ezt meg ki noheti csak nagyon sok szeretetett törödest kell fele mutatni !!most 2 osztakyis... es mai napig felenk,csak anya... es kebzeld neg a mansjaval vagy apukàval sem marad el!!!
Gondolkozz el mig terhes voltàl a gyerekkel milyen lelki problemakon mentel àt ??ferjedel milyen volt akkor a kapcsolatod??ekeg ha csak sokst veszekedtetek...stb.... ha van benne valami amit ratok is hasonlo..skkor ott lesz a gubanc!!!
Nagyon sajnalom,de remėlem javulni fog ez az idöszak
Olvastam egy cikket a mutizmusról és nagyon hasonultam vele.
Jó kérdés mi lehet az ok, egyszerűen vannak ilyen típusú emberek és kész.
Állítólag azért nem jártam óvodába, mert nem bírtam a közösséget. Ez tűrh
etetlen szülői magatartás volt szerintem.
A szomszéd lánya 4-5 éves lehet, 2 nyelvű, a családdal elvan, ha minket meglát elbújik, amúgy mosolyog ránk.
Nem erőltettem semmit, gondoltam, majd megszok minket, ennek lassan 1 éve, remélem kinövi, vagy egyszerűen ő ilyen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!