Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adnátok 1 éves gyereknek...

Adnátok 1 éves gyereknek gagyi szörpöt, ami tele van E betűkkel, és semmi gyümölcstartalma nincs?

Figyelt kérdés
A nagyobb élelmiszerboltok saját márkás 2 literes kiszerelésű termékeire gondolok.Anyósom nem fogja fel,hogy én nem akarom,nem is fogom ilyenekkel tömni a gyerekem,gyümölcsléből is megveszem neki a jobbat,drágábbat,elég ha nekünk kell ilyen sz.rt inni!
2014. júl. 15. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem ,anyukám nem is vesz ilyet egyátalán,én sem ha szörp akkor igazi házi szörpöt veszek . amibe gyümölcs és cukor van csak .
2014. júl. 16. 08:08
 12/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok aki többfajta szörpöt főz!

Kedves 9-es!

Én nem láttam azt a kérdést ahol anyukának nincs ideje főzni!

Én 2 gyerekes anyuka vagyok viszonylag kicsi gyerekekkel akik nem igazán tudnak eljátszani órákat magukba!Tény itthon vagyok a kicsivel még gyesen lehet ha én is 8 órába dolgoznék már nem férne bele a szörpfőzés!De most még igen,akkor már el sem árulom,hogy lekvárt is főzök,befőttet is raktam már el,csirkéket tartunk,sütöm a kenyeret stb!

De most a bodzaszörp tényleg nem nagy kunszt!Szedtük a gyerekekkel a virágot,rá a víz cukor stb,3 nap állás után leszűrtem üvegekbe töltöttem!Ez nagy dolog???

Eper szörp:vad eper ami itt terem az udvarunk szélén!A gyerekek vadul szedegették a tálba majd megmostam,felforraltam vízbe,állt 2-3 napig.leszűrtem és üvegekbe töltöttem!Sztem ez még ha dolgozok is belefér!

2014. júl. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!