Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerkőcötök mennyit...

2 éves gyerkőcötök mennyit alszik egy nap? Délben alszik még, mikor fekszik este és mikor kel?

Figyelt kérdés
Az én fiam dében 2-2,5 órát is alszik délben este 9kor fekszik kilenckor kel,de mostanában nehezen alszik el!Sok a délbeni alvása?
2010. jan. 8. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó sokat alszik:) Reggel nem ébresztenéd korábban? 16 hónaposom nem alszik ennyit. Ha jól tudom kb 13 óra az alvásigényük ebben a korban.
2010. jan. 8. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
A lányom 30.-án lesz 2 éves.Már majd egy éve 1 kor alszik 1,5 órát.Majd este 9 kor megy aludni.Èjjel felébred pisilni,és reggel 6-7 között ébered.
2010. jan. 8. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam februárban lesz 2 éves és délután alszik 2,5-3 órát úgy fél 1-től 3- fél 4-ig és este 9-fél 10-től reggel 8- fél 9-ig. Olyan néha náluk is van hogy este vagy délután kicsit nehezebben alszik el, de ez általában pár nap és visszaáll a rend. Ilyenkor szerintem vagy fogzás vagy időjárás változás van a dologban.
2010. jan. 8. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam most lesz két éves és ugyanennyit alszik. Délben 2,5-3 órát, este kilenc fele fekszik és reggel nyolcig alszik. Vannak napok amikor nem alszik el rögtön, de ez nagyon ritka. A környezetemben lévők is hasonlóan alszanak.
2010. jan. 8. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
A kisfiam ebéd után 1-1,5 órát alszik. Aztán este 1/2 8-8 körül megy aludni és 8-1/2 9-ig alszik. Korábban úgy volt, hogy este 9-től reggel 9-ig, 1/2 10-ig! aludt, délután ugyanennyit, de a védőnő azt mondta, hogy azért alszik olyan sokáig, mert későn teszem le aludni. Szóval azóta korrábban megy aludni és így jobb is.
2010. jan. 8. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2és fél reggel 6-kor kel 11 dél felé vissza és alszik 2-3-ig!Este fél 9-kor fürdés és ahogy felöltöztetem pizsibe már alszik is!
2010. jan. 8. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
A lanyom 1-kor alszik 1,5 orat, aztan este 8-tol reggel 10, sokszor fel 11-ig. 21 hos lesz holnap.
2010. jan. 9. 09:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. jan. 9. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!