Kisgyerekes anyukák, melyiket választanátok?
Korábban a férjemmel együtt egy munkahelyen dolgoztunk. Onnan jöttem gyedre. Napi összesen 3 óra utazással jutok el oda, visszavennének 6 órába. Utazással együtt épphogy el tudom vinni a gyerekeket bölcsibe/oviba, és háromnegyed négyre érnék vissza. Fizetés így 180 nettó, szakmailag kielégítő.
Illetve helyben volna egy másik lehetőség amire beadhatnám. (tehát egyáltalán nem biztos, hogy engem választanának) 8 órában lenne 160 nettó. De helyileg közel, gyalog is elérhető. Szakmailag szintén kielégítő lenne.
Viszont az elsőnél egy évig maradhatnék csak 6 órában. Utána költözni kellene. Ez azért jó, mert akkor a féjrem sem utazik a kettőnk fizetése abban az esetben elérné a 550 e. ft-ot, és délutánonként tudna segíteni.
Itt viszont nem kéne megbolygatni az ovit-bölcsit, lakóhely maradna, de a férjem este 7-re ér haza, egyedül rám maradna a két gyerek munka mellett, az össz fizetés kb. 100-al lenne kevesebb.
Hogy döntenétek??
Egyértelműen költözést választanánk.én is férjem is.
nálunk is épp soron van ez a téma férjem munkahelyváltása miatt.mi szeretünk együtt lenni,többet mint az másoknak megérthető lenne,én megcsinálok ha kell sokmindent,de a gyerekeket együtt vállaltuk,mindkettő szülőre szükségük van és a szülőknek is egymásra és a plusz százezer az már elég sok ahhoz,hogy a mérleget a költözés fele ingassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!