Játszóteres kérdés?
Figyelt kérdés
Volt olyan már veletek, hogy a gyereketek jól eljátszott egy másik gyerekkel, de nektek nem volt szimpi valamiért az a másik kisgyerek és inkább elhoztátok a játszóról? És amikor már elment, akkor visszavittétek? Ti csinálnátok ilyet?2014. júl. 8. 20:13
1/9 anonim válasza:
pont a lényeget hagytad ki:MIÉRT nem volt szimpi?
2/9 anonim válasza:
Nem.
Sőt, én iszonyatosan utálom a játszótereket, de a lányom miatt (igaz nagyon ritkán) megerőltetem magam és elviszem, mert ő élvezi, én se mutatom, hogy én legszívesebben 1 perc után hazamenekülnék onnan.
Ha jól eljátszik egy kisgyerekkel, annak örülök, nem az én játszópajtásom a gyerek, nem nekem kell, hogy szimpatikus legyen.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem én csináltam ilyet! Velünk csinálták. Nem tudom, hogy miért... A kislányom többször játszott már a másik kislánnyal! Bár most apuka vitte el(gondolom neki nem volt szimpi a lányom)... Arra tudok csak gondolni, hogy a lányom azt mondta: "hülye bot" és erre lehet apuka azt hitte eltanul "káromkodni"? Nem szokott így beszélni amúgy soha! Engem is meglepetésként ért! De aztán többet nem jött elő ez a szó.. :/ Én nem is szóltam érte, mert akkor ugye jobban megragad bennük! :/
2014. júl. 8. 20:28
5/9 anonim válasza:
Olyan nem hogy elhoztam, de vannak olyan gyerekek a játszòn akit ki nem állhatok... Vagy a szülöjét. De azért nem hozom el. Amíg a gyerek jól elvan a másikkal addig oké. Volt olyan hogy egy másik gyerek durván játszott, akkor átvittem a játszó másik felébe a gyereket.
6/9 A kérdező kommentje:
2 és 3, én se szeretem a játszótereket, csak a gyerekek miatt megyek én is! És én is tök örültem, hogy ezzel a kislánnyal olyan jól el szoktak játszani... Múltkor már megbeszélték, hogy ők barátok! :) Ezért rosszul is esett most ez... Főleg, hogy úgy vitték el a kislányt, hogy mennek haza, mert fürödni kell, vacsizni, stb... Erre fél óra múlva látom az ablakunkból, mert pont a játszóra néz, hogy ott vannak... :(
2014. júl. 8. 20:34
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azért vitte el, mert nem szimpatikus neki a gyereked. Nálunk is volt már pl. olyan, hogy a férjem elvitte játszóterezni a gyereket, félúton hazafelé telefonált, hogy elindultak haza, de én visszaküldtem még őket egy kicsit, mert nem voltam még kész a takarítással.
8/9 anonim válasza:
ne emészd magad, kérdező. érezhető a válaszaidon, h nagyon bánt a dolog. ezer oka lehetett, amiért így alakult, talán csak félreérthető volt az apa viselkedése, és tök más okból mentek el, majd vissza. de még ha igaz is, akkor se érdemes ezen rágódni... a "hülye bot"-tal meg semmi baj nincs, egyáltalán nem csúnya, megbotránkoztató, amit a kislányod mondott.
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy pisilnie kellett. Amúgy honnan tudod, hogy visszavitte, ha már nem voltatok ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!