1 éves pici folyamatosan nevet, ha nincs oka is a semmin, nyugtassatok meg ugye nincs baj? 18/N
Figyelt kérdés
8 hós kora óta ilyen és sok szakkönyvet olvastam de infót nem találok...nagyon aranyos baba de azért félek picit!2014. jún. 30. 12:29
1/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen víg kedélyű baba! Gondolj bele, ha ezt az időt sírással töltené.... szerintem jobban aggódnál. Felfedezi a világot és így reagál rá. Édes lehet! :) Mitől tartasz?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen cuki nagyon...sajnos van a családban ért
fogyatékos a féltesóm,és ő is gyakran nevet ok nélkül..
2014. jún. 30. 13:15
3/9 ivilicious válasza:
óó semmi baja :) beszélget az angyalkájával v. vmi :) az a jó,ha nevet és nem sír.
4/9 anonim válasza:
egy ilyen kisgyereket könnyű megnevettetni. Mondjuk hogy folyamatosan nevet az kicsit fura nekem is, mert az én gyerekem is elég víg kedélyű, de nem nevet folyamatosan, de nagyon könnyű nevetésre bírni.
5/9 anonim válasza:
Nem írtál ugyan semmi konkrétumot, de ha aggasztónak találod, akkor vesd össze ezzel ( [link] de elsősorban fordulj a gyermekorvosotokhoz. Szerintem a leírtak alapján semmi baja, de vizsgáltasd ki, ha aggódsz.
6/9 A kérdező kommentje:
huuhh utolsó olvasom ez elég félelmetes...most voltunk státuszon ott mindent rendben találtak értelmileg is(magándoki és körzeti védőnő is)nem is venném észre h gáz van mmint csinálja amit kell,játszik formabedobóssal van pár szava mutatja amit kér...hát nem tudom lehet kivizsgűltatom :/
2014. jún. 30. 18:12
7/9 A kérdező kommentje:
ott azt irják h nem gagyog de az én babám azt is sokat szokott ám,nincs merev mozgása..hát nem tudom...
2014. jún. 30. 18:15
8/9 anonim válasza:
Akkor meg egyre inkább valószínű, hogy semmi baja. :)
9/9 A kérdező kommentje:
úgy legyen :))
2014. jún. 30. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!