7 éves kislánynak milyen ajándék lenne jó?
Sziasztok! Most lesz a keresztlányom 7 éves és szeretném meglepni valamivel. Elég nehéz helyzetben vagyok, mivel ők kint élnek Németországban, és csak karácsonykor, meg nyaranta gyűlik össze a család. Párommal jelenleg még tanulunk, szóval nem lenne rá túl sok pénzünk, de valami nagyon ütős ajándékot szeretnénk neki adni. Tavaly karácsonyra egy játékkonyhát szerettem volna neki adni, csak a párom anyjánál volt a karácsonyozás (Svédországban) és nekünk az ajándék az volt, hogy kifizették a repülőjegyet, így a játékkonyhát a kis kézipoggyászban nem tudtam elvinni (egy másik kis-rokon lányka kapta meg). De mostmár 7 éves lesz... nem nagy egy játékkonyhához, hiszen szeptembertől iskolába megy? A keresztlányomról annyit, hogy nagyon szereti a rózsaszínt, a hello kittyt, a hercegnőket...mint minden kislány. Előre is köszönöm a segítségeteket!
20/L
Nekem kapásból vmilyen hercegnős barbie jutott az eszembe:D
Szerintem azt minden kislány szereti:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!