Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ha a nathas lányomnak...

Normális ha a nathas lányomnak szinte állandóan vérzik az orra amikor kifújja?

Figyelt kérdés

Nem sűrűn nathas, most viszont igen, és olyan zöld ragacsos, nyúlós valadek jön az orrabol, van mikor száraz darabok. Az egyik orrlyuka sokszor vérzik, és ha belenezek, akkor is tiszta ver a belseje. Nem tudom mitol lehet, talán megsérthette egy ilyen megszáradt darab? Mivel kezelhetnem? Használunk sterimart, de nagyon utalja, esetleg van meg vmi megoldás?

És megfazastol lehet, vagy allergia is okozhatja?

2014. jún. 27. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is verzekeny az orrom. Ez azt jelenti, h gyenge a nyalkahartya. A NEOGRANORMON kenocs nagyon jo ra, m erositi! Patikaban recept nelkul kaphato.
2014. jún. 27. 13:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ. Az van itthon, hova kenjem, az orra köre, vagy kicsit az orrába is?

Csak furcsállom, mert nekem sosem vérzik az orrom, meg ha teljes erőből fujom akkor sem.

2014. jún. 27. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen vérzős orrom van, ha sokat fújom, egy idő után vérezni kezd. Ha jól rémlik vékony az érfal, vagy valami ilyesmi, és ilyenkor nagyon igénybe van véve, megpattan az ér, ezért vérzik. Gyerekkoromban az egyik ilyen eret "kiégették" (vagy nem is tudom hogy csinálták) az orromban pont ezért, de még most is vérzik, szerintem a másik fele, mert már nem emlékszem melyik volt az.

Nem volt túl horror, ha jól rémlik az orr-fül gégészeten csinálták néhány perc alatt. De azért kérdezd meg a dokitól is, nekem ettől volt.

2014. jún. 27. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! 1-es valaszolo vagyok megint. Nekem anno a doki ajanlotta a Neogranormont es bevalt. en is durvan orrverzos voltam/vagyok, bar mostanra azert enyhult. De egy nathas idoszak nekem sem telik el ugy, h ne verezne az orrom.

Vekonyan kend az orraba a belso elvalaszto falra. Kisujjadra nyomsz egy picit es azzal. En este szoktam bekenni vele az orrom, m ejszaka nem fujom es akkor hat a kenocs. Nekem eleg gyorsan hat, par nap utan mar lenyegesen jobb.

Ha ez sem hasznal, akkor tenyleg doki.

2014. jún. 27. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Kislányom is orrvérzős, de neki magától is elindult és nagyon, tavaly elsütötték neki, azóta csak akkor jön elő, ha meg van fázva. NEkünk írtak Emofix nevű kenőcsöt és a doki azt mondta, ha ilyen kis enyhe vérzés van, akkor 7-10 napig fültisztítóval kenjek at orrába. Nekünk írtak még akkor Rutascorbint is, de nem tudom hány éves a lányod, mert nekem akkor 3 éves volt és egyik doki felírta, a másik ellenezte. A kenőcs recept nélkül kapható.
2014. jún. 27. 15:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 5 éves.
2014. jún. 27. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha 5 éves, akkor a Rutascorbin ajánlható neki. A C vitamin mellett egy rutin nevű gyógyszer van benne, ami a hajszálereket erősíti. Kúraszerűen egy-két hétig kell szedni...
2014. júl. 4. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!