Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves fiút beengednétek...

2 éves fiút beengednétek pucéran a Velencei-tóba?

Figyelt kérdés
Vagy úszópelus/fürdőnaci?
2014. jún. 24. 14:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%

Ha szobatiszta és nem kakil a vízbe, akkor miért is ne.

A pisilés miatt meg nem értem miért akad ki egy csomó ember, a felnőttek zöme minden további nélkül belepisil. (régi melóhelyemen rendszeresen vizsgáltunk vízmintát és hát igen, egyértelmű volt az emberi vizelet jelenléte).

2014. jún. 24. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

"legszívesebben azokat a szülőket is kiraknám a strand/tó területéről, akik hagyják, hogy a gyerekeik meztelenül rohangáljanak"

Miért? Mi zavar abban, ha egy kisgyerek meztelenül rohangál. Engem pl. sokkal jobban zavar a hangoskodó, közönséges prolisereg, a löttyedtseggű tangás nők, a férfinak nem nevezhető gorillaforma lények látványa.

2014. jún. 24. 15:22
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
Mert ne rohangáljon meztelenül. Én sem teszem. Tanulja meg a gyerek, hogy meztelenül nem illik rohangálni. Vagy pl. Mi normálisan neveljük a gyereket nem engedjük neki, hoyg meztelenül rohangáljon mások előtt, meg lát egy ilyen gyerket, persze majd egyből őt is érdekelni fogja a dolog. Tudod vannak alavető illemszabyálok.
2014. jún. 24. 15:26
 14/20 anonim ***** válasza:
32%

Attól, hogy valamit te nem teszel, más miért ne tehetné. Én pl. nem óbégatok, nem zavarok mást a zenémmel, nem káramkodok, nem vagyok büdös stb., míg egy csomó ember a strandon igen.

Furcsa, hogy egy gyerek zavar.

Nyilván később már viseljen fürdőruhát, de szerintem 2 évesen még ne.

2014. jún. 24. 15:32
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

miért ne? mi baja lesz tőle? miért kell ott himbiliznie?

Igénytelen akinek így járkál a gyereke.

2014. jún. 24. 15:47
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Engem nem zavar, viszont a gondoloat ott motoszkálna a fejemben,hogy a zsülő miért hagyja, hogy mások nyugodtan nézegessék a gyerekét. És itt nem a többi anyukára gondolok, pl.

A másik, amiért az én lányaimon mindig van pelus/bugyi: Őket védem azzal, hogy nem csupasz seggel (már bocs) ülnek a fűbe/mennek a vízbe.

2014. jún. 24. 15:57
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem.

Ha szobatiszta fürdőnaci, ha nem, úszópelus.

Szerintem tök mindegy, hány éves a gyerek, a nemi szerve ne legyen már közmutogatás tárgya. Egy kis gatya/bugyi nem foglal sok helyet, leveszem a vizeset, megkapja a szárazat.

Itthon, fürdés után rohangálhat pucéron kedvére, de azt nem látják idegenek.

2014. jún. 24. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Irtó proli dolog meztelenül beengedni a gyereket a tóba, vagy a partra.
2014. jún. 24. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen, beengedném.

Pucéran ment a fiam 1,5-2 évesen. Tavaly 3 évesen fürdőnadrágban vittük le a tóhoz, és ott szépen levette, mielőtt elindult be a vízbe, mondván, fürödni megyünk, levetkőzünk. :)

Nem tudom, miért van ennyi prűd ember. 10 éve még senki nem akadt volna fenn egy pucér strandoló gyereken, ma már azon is fintorognak, ha otthon a kertben nincs rajta pelenka.

Azt amúgy nem értem, miért nagyobb probléma ha egy kisgyerek belepisil a tóba, mint amikor a felnőttek teszik ugyanezt?? Mert biztos vagyok benne, hogy nem ritka jelenség...

És mennyiben is védi a gyerek egészségét ha mindenféle vegyi anyaggal átitatott pelenka van rajta még a vízben is??

2014. jún. 27. 00:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem azzal van gond ha belepisil, mindegyik belepisil, de a pelusban belekakálni nem tud. Másrészt normális ember nem arra neveli a gyerekét, hogy mások előtt meztelenül kell rohangálni. 10 és 30 éve sem volt normális. De hát vannak tanulatlan, igénytelen szülők sajnos.
2014. jún. 27. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!