2 éves fiút beengednétek pucéran a Velencei-tóba?
Ha szobatiszta és nem kakil a vízbe, akkor miért is ne.
A pisilés miatt meg nem értem miért akad ki egy csomó ember, a felnőttek zöme minden további nélkül belepisil. (régi melóhelyemen rendszeresen vizsgáltunk vízmintát és hát igen, egyértelmű volt az emberi vizelet jelenléte).
"legszívesebben azokat a szülőket is kiraknám a strand/tó területéről, akik hagyják, hogy a gyerekeik meztelenül rohangáljanak"
Miért? Mi zavar abban, ha egy kisgyerek meztelenül rohangál. Engem pl. sokkal jobban zavar a hangoskodó, közönséges prolisereg, a löttyedtseggű tangás nők, a férfinak nem nevezhető gorillaforma lények látványa.
Attól, hogy valamit te nem teszel, más miért ne tehetné. Én pl. nem óbégatok, nem zavarok mást a zenémmel, nem káramkodok, nem vagyok büdös stb., míg egy csomó ember a strandon igen.
Furcsa, hogy egy gyerek zavar.
Nyilván később már viseljen fürdőruhát, de szerintem 2 évesen még ne.
miért ne? mi baja lesz tőle? miért kell ott himbiliznie?
Igénytelen akinek így járkál a gyereke.
Engem nem zavar, viszont a gondoloat ott motoszkálna a fejemben,hogy a zsülő miért hagyja, hogy mások nyugodtan nézegessék a gyerekét. És itt nem a többi anyukára gondolok, pl.
A másik, amiért az én lányaimon mindig van pelus/bugyi: Őket védem azzal, hogy nem csupasz seggel (már bocs) ülnek a fűbe/mennek a vízbe.
Nem.
Ha szobatiszta fürdőnaci, ha nem, úszópelus.
Szerintem tök mindegy, hány éves a gyerek, a nemi szerve ne legyen már közmutogatás tárgya. Egy kis gatya/bugyi nem foglal sok helyet, leveszem a vizeset, megkapja a szárazat.
Itthon, fürdés után rohangálhat pucéron kedvére, de azt nem látják idegenek.
Igen, beengedném.
Pucéran ment a fiam 1,5-2 évesen. Tavaly 3 évesen fürdőnadrágban vittük le a tóhoz, és ott szépen levette, mielőtt elindult be a vízbe, mondván, fürödni megyünk, levetkőzünk. :)
Nem tudom, miért van ennyi prűd ember. 10 éve még senki nem akadt volna fenn egy pucér strandoló gyereken, ma már azon is fintorognak, ha otthon a kertben nincs rajta pelenka.
Azt amúgy nem értem, miért nagyobb probléma ha egy kisgyerek belepisil a tóba, mint amikor a felnőttek teszik ugyanezt?? Mert biztos vagyok benne, hogy nem ritka jelenség...
És mennyiben is védi a gyerek egészségét ha mindenféle vegyi anyaggal átitatott pelenka van rajta még a vízben is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!