Hogy szoktassam rá 2,5 éves lányomat az egyedül elalvásra?
I`rok neked,bár még én sem oldottam meg ezt a problémánkat.Nekünk nemsoka´ra e´rkezik a tesó.A lányom 23 hónapos.Csak velem hajlandó elaludni,hogy ülök mellette ées fogja a kezem.Nem tudom mi lesz nálunk is.....Szintén 1 óra kb az elalvási idö.Van mikor 1/2 óra is elég de ritkán.Nem tudok vele mit csinálni,mert ha kimegyek torka szakadtából kiabál és panaszkodik.Az apjával nem hajladnó aludni.Akkor is csak engem hív.
Próbáld meg,hogy egyre távolabb vagy töle a szobában.Hát ha idövel ki tudsz menni,és elalszik egyedül.Jobb ötletem nincsen.Mi is ezt próbáljuk.Edíg sikertelenül.Pedig va mivel aludnia.....
Én is ezen agyalok,hogyan tudnám külön szobába,egyedüli elalvásra szoktatni a lányom.Ő most 27hónapos,én meg 5hónapos terhes.
Egyszer láttam egy müsort,ott az anya lefektette a gyereket és az ágyától távolabb ült le.A gyerek persze lemászott,az anyának meg mindig vissza kellett rakni.Természetesen a gyerek sirt.
Gondoltam kiprobálom ezt a módszert,csak nekem sajna nincs türelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!