4 éves kislánynak melyik társasjátékot vennétek inkább? Ami régen Hugó Hami volt, vagy Ki nevet a végén? Esetleg más ötlet?
Van most is vízilovas játék, csak békás változatban :) Nekünk a Hungry froggys van meg, nagyon szereti a fiam. Kell az ilyen típusú, gyors, nevetős játék is.
Ami nekünk még bejött az a camot junior, valaki már írta a bogyó és babóca úton az oviba társasát ( netes rendelésnél pont akciós most a régiójátéknál, talán 3.800 Ft), illetve az okoskópé oldalon szoktam rendelni SmartGames játékot (rush hours), vagy Orchard toys játékok közül is sok kapható (fruit frenzy, pop the shop, shoplist, busstop)- bár az eredeti angol oldalról rendelve sem nagyon drága.
hugó hami az a víziló ami a golyókat eszi? nekünk van olyan, 2 évesen kapta, idámta, de mára megunta, soha nem veszi elő, talán már nagy hozzá 4 évesen.
én a kinevet a végénre szavazok.
enyémnek amúgy azok jönnek be amiben nem csak simán a bábukkal lépünk. van autós társasunk (versenypálya, autókkal kell lépni), jobban szereti mint a sima kinevet a végént. meg a kisvakondos társast is nagyon szereti, ott nem számos dobókocka van, hanem mintás, nagyon aranyos
az én fiam most májusban töltötte a 4 évet és a keresztszüleitől két társast kapott(előtte itt és más oldalakon kutakodtam melyikek a legjobbak legnépszerűbbek és én adtam a keresztszülőknek a tippet)
Szóval kapott egy Zingot ami egy díjnyertes társasjáték,nagyon szuper imádja ő is mi is és kapott egy gyerek Activytit!Ez is nagyon jó!
én ezekre a kettőre tenném a voksom!
Az én 4 évesemet sem igazán köti le már a hugóhami!
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek :-).
Megnézem, amiket írtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!