Rollert, de milyet? Tapasztalatok?
Szeptemberben lesz 4 éves a kislányom. közelgő névnapjára rollert szeretne. Milyet válasszunk? Két vagy háromkerekűt? 100 cm magas, 13 kg, vagány kiscsaj.
Előre is köszi!
3 kerekűt nem is kapsz, az 2 éves korig van, pici lenne neki.
2 kerekűt, viszont nagy kerekűt vegyél, mert rossz úton marha nagyot lehet esni a picike kerékkel.
nekünk ORB rolink van, tesco forgalmazza, jó minőségi, masszív. annyi, hogy 6+ van ráírva, de olyan picire lehet állítani, hogy 4 évesemnek a legmagasabbra kell tenni D:
Az ötévesemnek ilyen hozott a nyuszi (mondjuk akkor még olcsóbb volt valamivel)
Szerintem szuper minőség!!
Nálunk is sokat rollereznek a fiaim. 4és 6évesek.
Olyat ne vegyél, aminek csak 10cm-s a kerke- minimum 12,5-öst- vagy 14,5öst vegyél, mert annál kevésbé akad meg minden apró résen az úton.
Mi a ZINC márkát vettük a gyerekeknek, nagyon jó minőségű, bírja a strapát. Tecoba volt akcióban 50%-kal olcsóbban volt 8ezer ft. Drága, de jó minőségű tényleg.
Korábban vettünk nekik egy-egy 5ezer ft-ot villogó kerekű rollert, de kb 2hónapot bírt és teljesen szétesett. :( Az a Razor márka, amit írtak az is jó- ugy hallottam. :) Ezeknek általában állítható a kormánymagassága is, ugyhogy beállíthatod majd melyik fokozat kényelmes alányodnak.
első vagyok megint :)
amit írtam, orb, az is zinc! :)
utolsó, milyen típus, hogy ennyire drága a tietek? vagy ezzel ugrálni is lehet? :)
Utolsó vagyok
-nem lehet ugratni vele, de a kereke 145mm-es és 100kg-ot bír. A gyerek persze alig 20kg 6éves létére!! :)),
A 4évesemé nem volt ilyen drága, az ha jól emlékszem csak 4ezer körül volt-az 50kg-ot bír, és 125mm-es a kereke. De mindkettő állítható kormányú, meg jók a fékeik is. :)
De ha a kisebbiknek nincs kedve rollerezni, akkor a kisebbik Zinc-cel a 6évesem jön- én meg ezzel a naggyal! :))
4,5 éves lányomak ilyen van:
tavasszal kapta és nagyon tuti. Mi nagyon szeretjük. Lányom jelenleg 108 cm magas, kb 18 kiló, de még mindig majdnem a legkisebb álláson van a kormány. Strapabíró, csajos roller. Nagyon ajánlom. Ott is vettük, ahonnan linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!