Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy akasszam le a hugom...

Hogy akasszam le a hugom magamról?

Figyelt kérdés

Most nyáron mert h úgyis itthon vagyok egy csomószor kell rá vigyáznom délután 2-től estig. Rohadt idegesítő, folyton rajtam lóg, nem hagy békén, mindig velem akar játszani. Ha megmondom hogy én nem játszok akkor képes leülni mellém és bámulni hogy én gépezek vagy filmet nézek vagy akármi mert ő nem akar egyedül játszani. Bezzeg máskor mindig elvan egyedül de most nem, most kellek neki.. Mindennel nyaggat, de téényleg mindennel, az agyamra ment már ma is pedig még egy darabig én fogok rá vigyázni.. próbáltam neki mesét berakni de velem akarta nézni. ha én nem néztem akkor ő se. És folyton utánoz. Amúgy is mérges vagyok már rá mert ma is átjött a haverom hogy menjünk le focizni de nem mehettem mert vigyáznom kellett rá. Holnap átjön egy haver de ő is idegbajt fog kapni szerintem. Mivel foglaljam le legalább ameddig itt lesz a haverom? Nem akarom hogy ott legyen velünk. Meg amúgy nem értem őt komolyan pl. itt volt a haverom ugye egy pillanatra erre a hugom lejön megölel és elkezdi hogy mennyire szeret meg ott puszilgat de amúgy ilyet sose csinál. Na mindegy szóval valahogy le kéne foglalni. Ötlet?

13f

2014. jún. 18. 23:58
 1/10 anonim válasza:
de édes húgod van! :) szerintem elmehettél volna vele focizni mármint őt is vihetted volna. vagy akkor játssz vele pár napig, hidd el rád fog unni :D kitartás!
2014. jún. 19. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Mekkora a húgod?

Nem normális dolog, hogy neked kell rá vigyázni.

2014. jún. 19. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
bizony, nem normalis dolog. ne a hugod koptasd, mert o semmirol se tehet. a szuleiddel beszelj h ne hagyjak rad ilyen surun. az idosebb teso nem ingyen bebiszitter. es meg tul fiatal is vagy hozza
2014. jún. 19. 00:36
 4/10 anonim ***** válasza:
ha jol tipelek a hugod még ovodás csak ,igy én nem hagynám rád semmi esetre sem . gyerek ne vigyázon gyerekre.főképp ne egész délután.amugy aranyos lehet ,csak szeret.
2014. jún. 19. 05:56
 5/10 A kérdező kommentje:

5 éves. vagy 6:D

Amúgy most nincs kedvem leírni az egész történetet, a lényeg h anyám nem tudta máshogy megoldani apám meg külföldön van épp. vagyis előtte megkérdezett engem, mondhattam volna nemet, de inkább elvállaltam a húgom, de csak mert segíteni akartam neki, tudom h egy csomót dolgozik meg minden baja van így is. de most én fogok megőrülni. Felkeltett 7kor xd

Próbáltam vele focizni de nem lehet. szerintem azt sem tudja mi a játék lényege -.- beállítottam a kapuba inkább hogy akkor én rúgom legalább próbálja kivédeni, de abból meg az lett hogy véletlen megrúgtam kicsit erősebben és bőgött 1 órát. meg mostis itt nyaggat hogy csináljam vele ezt meg azt. de tuti nem fogok vele babázgatni se mesét nézni se hagyni hogy kifessen a csillámszarjaival. Ígyis játszottam vele orvososat. hát nekem mára elég volt a játék xd Délután jön a haverom és fogalmam sincs mit csináljak vele.

2014. jún. 19. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak, hogy ez neked nem megy és oldja meg, vigye óvodába a húgod ott a helye és nem egy 13 éves gyereknek kell rá vigyázni.
2014. jún. 19. 12:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Oviba van, csak ma nem. De az oviból eljön 2kor. Szóval 2-től estig én vigyázok rá. Meg ma kivételesen egész nap. De most ez mindegy, nem ez a lényeg, úgyis így van és kész. Inkább valaki nem mondana valami ötletet, hogy konkrétan mégis mivel lehetne lefoglalni?
2014. jún. 19. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
találj ki vmi olyat, amit még sosem játszott (ezt te tudod csak, h mi lehet), az garantáltan leköti pár óra. pl készítsen vmit, add oda a hozzávalókat (ne kaját, hanem mondjuk papírból és adj ceruzát, ragasztót, stb) és mondd meg,h anyunak adhatja meglepiként, ha hazaér. de teljesen magára így sem hagyhatod. rendszeresen nézd meg,h mit csinál..
2014. jún. 19. 13:42
 9/10 anonim válasza:
Igen a ragasztas nagyon jo !! Vagj ki neki viragokat papirbol es osszevissza ragaszthatja majd papirra azzal el lesz egy jo darabig!! (Tapasztalat)
2014. jún. 21. 00:05
 10/10 anonim válasza:

Mit meg nem adnek ha ilyen imadnivalo hugom lenne ;D

14F

2018. máj. 9. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!