Hogy akasszam le a hugom magamról?
Most nyáron mert h úgyis itthon vagyok egy csomószor kell rá vigyáznom délután 2-től estig. Rohadt idegesítő, folyton rajtam lóg, nem hagy békén, mindig velem akar játszani. Ha megmondom hogy én nem játszok akkor képes leülni mellém és bámulni hogy én gépezek vagy filmet nézek vagy akármi mert ő nem akar egyedül játszani. Bezzeg máskor mindig elvan egyedül de most nem, most kellek neki.. Mindennel nyaggat, de téényleg mindennel, az agyamra ment már ma is pedig még egy darabig én fogok rá vigyázni.. próbáltam neki mesét berakni de velem akarta nézni. ha én nem néztem akkor ő se. És folyton utánoz. Amúgy is mérges vagyok már rá mert ma is átjött a haverom hogy menjünk le focizni de nem mehettem mert vigyáznom kellett rá. Holnap átjön egy haver de ő is idegbajt fog kapni szerintem. Mivel foglaljam le legalább ameddig itt lesz a haverom? Nem akarom hogy ott legyen velünk. Meg amúgy nem értem őt komolyan pl. itt volt a haverom ugye egy pillanatra erre a hugom lejön megölel és elkezdi hogy mennyire szeret meg ott puszilgat de amúgy ilyet sose csinál. Na mindegy szóval valahogy le kéne foglalni. Ötlet?
13f
Mekkora a húgod?
Nem normális dolog, hogy neked kell rá vigyázni.
5 éves. vagy 6:D
Amúgy most nincs kedvem leírni az egész történetet, a lényeg h anyám nem tudta máshogy megoldani apám meg külföldön van épp. vagyis előtte megkérdezett engem, mondhattam volna nemet, de inkább elvállaltam a húgom, de csak mert segíteni akartam neki, tudom h egy csomót dolgozik meg minden baja van így is. de most én fogok megőrülni. Felkeltett 7kor xd
Próbáltam vele focizni de nem lehet. szerintem azt sem tudja mi a játék lényege -.- beállítottam a kapuba inkább hogy akkor én rúgom legalább próbálja kivédeni, de abból meg az lett hogy véletlen megrúgtam kicsit erősebben és bőgött 1 órát. meg mostis itt nyaggat hogy csináljam vele ezt meg azt. de tuti nem fogok vele babázgatni se mesét nézni se hagyni hogy kifessen a csillámszarjaival. Ígyis játszottam vele orvososat. hát nekem mára elég volt a játék xd Délután jön a haverom és fogalmam sincs mit csináljak vele.
Mit meg nem adnek ha ilyen imadnivalo hugom lenne ;D
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!