Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kivinnétek így hétfőn strandra?

Kivinnétek így hétfőn strandra?

Figyelt kérdés

3 és fél éves fiam tegnap este óta "beteg". Vagyis fogalmam sincs mi van vele. Nála minden apró vírus magas lázzal kezdődik és kb 6 napon át tart a láz.

Tegnap reggel óta tüsszentget..de nem vészes. Kb 10szer egy nap. Abszolút nem köhög. Nincs láza. De az orra nagyon be van dugulva. Porszival nem igazán jön semmi..de mégis olyan kis rekedtes a hangja..nem fájlal semmit..

Hétfőn mennénk strandolni de fogalmam sincs hogy ártanék e ezzel.. a kérdésem az lenne hogy ha addig nem lesz láza vagy erősödnek a tünetek ti kivinnétek a helyemben?

2014. jún. 7. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem merném kivinni. Tudom milyen rossz érzés ez amikor kitalálta a család és belelkesítette a gyereket a hétfői programra. És hát a gyerek csalódása is ott van, mert ha strandról van szó ők néha a lázzal sem törődnének. Én nem vinném ki a helyedben így. Szorítok hogy villámgyorsan meggyógyuljatok!
2014. jún. 7. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Én se vinném szívem szerint..csak hogy értessem meg vele hogy nem mehet..mikor igazábol az orrduguláson kivűl semmi baja nincs.. olyan örömmel választott magának tegnap délelőtt fürdő gyatyót..

Férjem aztmondja az a klóros víz ami ott van még jót is tenne neki..hát számomra ez hihetetlen. Sztem ő is csak kitalalta:-) sztem ő jobban várta mint a gyerek:-)

2014. jún. 7. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kivinném ha nincs más baja. Te nem mennél ha be lenne dugulva az orrod?
2014. jún. 7. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:
De én mennék bedugult orral. Viszont ha én utánna megbetegednék nem sírnék át éjszakákat lazasan!:-) de ma reggelre már köhög is..ugyhogy lőttek a bulinak.:-( azt se tudom hogy mondjam el neki...
2014. jún. 8. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki hogy ha gyorsan meggyógyul akkor mentek mert nem szeretnéd hogy beteg legen és azt neki se lenne jó. Esetleg ha van valami kis medencétek , vagy a kádba pancsolni egyet. Akár egy nagyobb lavórba is lehet :))
2014. jún. 8. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!