Kivinnétek így hétfőn strandra?
3 és fél éves fiam tegnap este óta "beteg". Vagyis fogalmam sincs mi van vele. Nála minden apró vírus magas lázzal kezdődik és kb 6 napon át tart a láz.
Tegnap reggel óta tüsszentget..de nem vészes. Kb 10szer egy nap. Abszolút nem köhög. Nincs láza. De az orra nagyon be van dugulva. Porszival nem igazán jön semmi..de mégis olyan kis rekedtes a hangja..nem fájlal semmit..
Hétfőn mennénk strandolni de fogalmam sincs hogy ártanék e ezzel.. a kérdésem az lenne hogy ha addig nem lesz láza vagy erősödnek a tünetek ti kivinnétek a helyemben?
Én se vinném szívem szerint..csak hogy értessem meg vele hogy nem mehet..mikor igazábol az orrduguláson kivűl semmi baja nincs.. olyan örömmel választott magának tegnap délelőtt fürdő gyatyót..
Férjem aztmondja az a klóros víz ami ott van még jót is tenne neki..hát számomra ez hihetetlen. Sztem ő is csak kitalalta:-) sztem ő jobban várta mint a gyerek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!