Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Téged elvarázsol más kisgyereke?

Téged elvarázsol más kisgyereke?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a parkban, téren meglátsz egy (épp normálisan viselkedő) fél-három éves kisgyereket, általában megakad rajta a szemed, hogy aranyos, kedves, szép, bájos - vagy teljesen semleges?
2014. máj. 30. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, csak ha nagyon-nagyon helyes. Általában más gyereke nem foglalkoztat ha normálisan viselkedik, nagy ritkán van egy-egy gyerek akit jobban megnézek. Pl. pár hónapja láttam egy édes kisbabát a hordozóban, olyan aranyos volt, hogy legszívesebben kivettem volna hogy megdögönyözzem, de ez tényleg ritka eset.
2014. máj. 31. 02:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem kimondottan idegesítenek az idegen gyerekek. Nagy ritkán van, ha különösen szép kisgyereket látok, hogy elámulok rajta, de általában nem érdekelnek...
2014. máj. 31. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Ismerősöké, barátoké elvarázsol általában, főleg mióta nekem is vannak, szóval régóta. Idegen gyerek ritkán, csak ha van "benne valami", ami első látásra is megjelenik. Mondjuk a viselkedése, vagy aranyosan beszél, vagy cuki a ruhája, vagy szép a szeplője, vagy csokis az egész arca, stb...De én pedagógus vagyok, imádom a kicsiket különben is. :)
2014. máj. 31. 14:18
 14/17 anonim ***** válasza:
"Éljen a lepontozás", meg az "értelmes" kollektív szellem...
2014. máj. 31. 17:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Nő vagy férfi válaszol, amíg értelmesen teszi, nekem mindegy :) (De megjegyzem, Óvó bácsi, a férfi szó mély hangrendű toldalékot kíván.)

Egyébként, Utolsó válaszoló (szintén az óvó b.?), lassan mindegy, hogy milyen kérdés, milyen válasz, mostanában mindenki provokatívnak és rosszindulatúnak tartja a kérdezőt, butának, maradinak vagy beképzeltnek a válaszolókat, mert sokan úgy gondolják, hogy csak az a jó, amit ők (nem) írnak.

Köszi mindenkinek :)

2014. máj. 31. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem csak ritkán ha tényleg nagyon aranyos,de a saját gyerekemnél sincs rózsaszín habcsókos felhő,tehát nincs az,hogy Ó böfizett de aranyos....jaj hisztizik milyen cuki..pedig szeretem a fiam,és egy kedves,aranyos jófej kisfiúnak tartom...sose voltam ilyen "jaj de cuki baba", egy édes kölyök állat hamarabb elbájol,mint egy kisgyerek,ez van
2014. máj. 31. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki a magáétól van hasraesve, és nem érti más mit eszik a más gyerekén.... :)

De egyébként ennek így is kell lennie, a szülőnek a saját gyereke a legszebb.

Én szeretem a kisbabákat, és konkrétan az újszülöttek totál elvarázsolnak. MIkor az egyik gyerekem született és az átlagnál több időt kellett vele töltenem az újszülöttosztályon, ott annyira bűvöltebe estem tőlük. Maga az az ártatlan kis lényük, mindegy, hogy fiu-lány, mindegy hogy pici-nagy- csak mag az az ártatlan pici kis csomag, aki most érkezett a világba- számomra nagyon varázslatos.

Egyébként az ismerősök gyerekeivel mind jóban vagyok, szeretem őket. Van egy-két kisgyerek aki kifejezetten idegesít, vagy egyszerűen nem bírom elviselni valamiért- nyilván nem az ő hibájuk- de valahogy nem vagyunk egy hullámhosszon. De ez a ritkább. :)

2014. máj. 31. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!