SOS! Mit csináljak a 4 éves fiam szorulásával? Hogyan kell házilag beöntést csinálni egy gyereknek?
Próbáld meg kicsit megpiszkálni neki lázmérővel a végbélnyílást, tudod ahogy a kicsiknél bedugod a fenekébe ha engedi.
Beöntést egyedül, otthon ne csinálj.
Itass meg vele egy csomó rostos levet, mondjuk őszi-vagy kajszibarack és mehet a Laevolac is mellé.
Ha 5 napig nincs széklete vidd orvoshoz.
Utolsó vagyok!
Tiszta hülye vagyok! Elfelejtettem mondani hogy Glicerines kúpot adj neki. Recept nélkül adják patikában.
A glicerin kúpot és a paraffin olajat nem próbáltam, a többit már igen. A rostos leveket, teákat, joghurtokat nem issza meg( Ő csak a vizet szeret inni nem is kér mást
)A beöntés elvetve. Köszönöm a gyors válaszokat, holnap gyógyszertárral kezdem a napot.
Vannak kifejezetten gyermek beöntők. Nekem anyám gyerekkoromban csinált, és semmi bajom nem lett tőle. Azonnal hat.
Levolac, Duphalac szirup, paraffin olaj, glicerines kup.
Sikerült!most már nagyon jó a hangulata.Köszönöm a segítséget. Boldog Új Évet mindenkinek!
Anita
Örülök, hogy megoldódott a probléma! Melyik ötlet vált be végül?
Boldog új évet nektek is és nagyon jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!