1/7 anonim válasza:
Túl olcsó, nem hinném, hogy eredeti. Hacsak nem lopott, de nem az, mert külföldről jön, gyanítom Kínából..
2/7 anonim válasza:
mivel külföldről küldik így el tudom képzelni. de ha azt nézed, hogy postával 9.000.-... ennyiért magyar outletben is megkapod és még fel is tudod próbálni ;)
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezd meg az eladót. Nincs abban semmi,ha szeretnéd tudni,hogy bóvlit veszel vagy tartós holmit. De szerintem utánzat. De ha megnézed az értékeléseit , ha nem túl régi a lejárt aukciói,akkor láthatod,hogy mit adott el, és arra milyen véleményt, értékelést kapott, abból leszűrheted.
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg copy. Az árból, és a külföldi küldeményből arra következtetek, hogy Kínából jön, aliexpress.com, vagy valami hasonló oldalról. Egyébként a minősége ettől még lehet jó.
6/7 anonim válasza:
tuti nem eredeti, max nagyon jó hamisítvány. biztos jó büdös mint a legtöbb kínai cipő és hamar tönkre is megy. Vegyél inkább amikor a hervisbe áfa mentes napok vannak ilyen cipőt, lehet akkor sem olcsó, de az legalább eredeti és még fel is próbálhatod.
Onnan is látni, hogy nem eredeti, hogy 40-nél megáll a női méret, pedig amúgy lehet kapni pl hervisbe 41-es nőit is.
De kérdezz rá az eladónál, szerintem majd valahogy kikerüli a választ, vagy azt írja, hogy ő annak veszi, vagy hogy nem volt még rá panasz stb, sőt neki is olyanja van......
7/7 anonim válasza:
Láttam már más emberen élőben ilyen cipőt..nagyon gagyi és nem is a pipa rajta hanem a cipő anyaga,lábfejénél ahogy hajlik törik,reped!
vagy külföldi vagy made in Szabadka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!