Mi a véleményetek az alábbi két márkáról?
Figyelt kérdés
Cupcake Couture
Bobbi Shoes
Nem első "lépés" cipő miatt kérdem, hanem egy 3-4 éves gyereknek.
2014. máj. 28. 11:59
1/3 anonim válasza:
A Bobbi shoes cipőket szeretem, szerintem teljesen jó márka, nálunk eddig bevált.
A Cupcake sem rossz, de általában nagyon merev, kemény a talpuk, ezért még ilyet nem vettem (másfél éves a kislányom, neki még bokatartós, hajlékony talpú cipőket veszek).
Amit még dicsérni tudok csak, az a CCC cipőboltban kapható Nelli blu márka. Nem sokan ismerik, mi is nemrég találtunk rá, mert pár ismerősöm nagyon dicsérte, de tényleg szuper. Az ára a Bobbi shoes kategória.
2/3 anonim válasza:
az elsőt nem ismerem,a bobbi shoes sztem kimondottan jó ár-érték arányban!
3/3 anonim válasza:
neli blu is jó volt olyanunk is de 27 ig van hátul zárt szandáljuk ,de bobbi shoues is jó volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!