Kislányomat megviseli, hogy eladtuk a kocsinkat, szeretné visszakapni a régit, hiányzik neki, szeretné látni. Más is volt ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 13:57
1/3 anonim válasza:
A gyerekek szeretik, ha a megszokott dolgok veszik őket körül. Szerencsére nálunk ilyen nem fordult elő, de az unokahúgom kisfia csak a saját autójukba hajlandó beülni, másikba nem.. Sok türelemmel próbáld ezt az újat is megkedveltetni vele. Eleinte ne menjetek vele hosszabb útra, inkább csak rövidebbekre, hogy ezt is megszokja.
2/3 anonim válasza:
majd megszokja...meg kell tanulnia, hogy nem lesz mindig minden örökké ugyanúgy és ugyanaz... mikor pici voltam, volt nagyapámnak egy ősöreg sötétzöld kockaladája :) imádtam...már messziről megsimertem a hangját, éa egy világ tört össze bennem, mikor egyszer egy másik autóval állított haza...azóta sem békéltem meg az újjal és mindig fájó szívvel emlékezek a régire, amit már sosem fogok látni...pedig én már azóta 20 éves vagyok...
3/3 anonim válasza:
Normális reakció, de túl kell tennie magát, ennél csak rosszabbak jöhetnek. Az én fiaimnak egyszerre kellett átélni 3 nagyon szeretett rokon halálát, egy másik városba költözést és az oviváltást. Nem ideális, de így alakult, és néhány hónap alatt megszokták az új helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!