3 eves fiamnak cumisuveg helyett cseppmentes itatobol adtam a szorpit, mert a cumisuveg cumija szetszakadt, brutal hisztiben van, orjong? MIT CSINALJAK?
Fiam 3 eves es este cucibol issza a mandula tejet alvas elott. Lehet kovezni. Mashol nem kapja meg mar ha utazunk akkor sem. En is tisztaban vagyok vele, hogy nem a legjobb, de semmi sem tart orokke. Az ovodaban ahova jar az osszes gyerek csorosbol iszik...az ok egyszeru: nincs keveredes, mindenki a sajatjat issza es nem brogatjak fel meg csak veletlenul sem...ettol fuggetlenul tud poharbol, sima vizesuvegbol is inni.
Nem tudsz mit tenni a brutal hisztivel. Ha nem jo neki amit ajanlottal akkor sajna ...valoban megertik, ha akarjak...mellesleg az enyem is az a fajta aki nem akarja megerteni. Kitartas!
Utokso eleg gaz, de az meg gazabb ahogy te azt nevezed.
Kerdezo igaza van azoknak akik azt irtak h mar regen le kellett volna szoknia. Az en 15 hosom 2 honapos koraig szopizott a cumisuveget 12 hosan hagyta el sajat magatol, szivoszalas itatopoharat hasznal. Meg a tejitalra is! Ennyi idosen ne legyen mar potcselekves a cicire. Ez nevetseges. Mar nagy es regen nem kellene ilyesmit hasznalnia.
3 evesen eleg nagy ahhoz is h ekkora hisztit csapjon mert nem erti meg h elszakadt es most nincs. Elmagyarazhatnad neki h majd veszel neki masikat es igy huzhatnad h nem volt a boltba. Stb.
Ideje lenne leszokni! Mert ez nagyon gaz!
Ezen tenyleg ennyire fenn vagytok akadva? Az en majdnem 3evesem is cumisuvebol issza este a tejet, nagy dolog... Tud inni poharbol, uvegbol, szepen eszik villaval, kanallal. Felismer 18betut, 2evesen 3het alatt let ejjel-nappalra szobatiszta.. Viszont rengeteget szopja az ujjat, es ha elvennem tole a kacsas kisparnajat, minimum letepne a fejemet. Ugyhogy nem veszem el... :p
A gyerekek nem egyformak, nekik is megvan a maguk dilije!
Persze nem mondom, hogy ne szoktasd le rola, de azert ezen a cumisuveg dolgon nem kellene igy megakadni. Szerintem.
Nem értem, ez miért baj, ha cumisüvegből iszik, ha nem iszik mindig abból.
Kislányom is kb. 3 éves koráig a reggeli tejet cumisüvegből itta, de mindenhol máshol pohárból ivott. Nem iszik cukros lötyiket, a foga nem ment tönkre.
Válasszatok együtt neki valamilyen figurás műanyag poharat, ami miatt feladná a cumisüveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!