Orvos? Most mégis mit csináljak?
Figyelt kérdés
A 23 hónapos fiam megtalálta a fogamzásgátló tablettáimat. Bevett 3 db-ot, valamennyit kiszedtem a szájából. Menjek orvoshoz? Mit csináljak vele??2014. máj. 3. 12:58
1/5 anonim válasza:
Hívd fel az ügyeletet, ott elmondják, mi a teendő. A doboz legyen a közeledben. Valószínűleg megnyugtatnak, híg semmi baj nem lesz a gEreknek,
2/5 anonim válasza:
En is elsosorban betelefonalnek ott elmondanak mindent mit csinalj.
3/5 anonim válasza:
Öcsémmel mi egy egész levéllel ettünk meg. Megfigyelés alatt voltunk, nem fogtak bent a kórházban. 2x vért is vettek 1 hónap alatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Betelefonáltam. Azt mondták, hogy ha bármit észlelek rajta vigyem egyből, de ha nem akkor csak elég hétfőn mennünk 1 vérvételre a biztonság kedvéért. Mondjuk a hölgy elég lekezelő volt. Kioktatott elég rendesen. Foggalmam nincs, hogy került a keze közé. :( Minden gyógyszert gondosan elzárunk. Most alszik, kicsit meg is ijedt mikor kikaptam a kezéből és ordítottam, hogy köpje ki. Ha nagyobb baja lett volna vagy mást szed be... azt sosem bocsátanám meg magamnak. :(
2014. máj. 3. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!