Hogyan tanuljak meg egy kicsit elszakadni a fiamtól?
igen, nagyon nehéz elengedni őket..:')
De sajnos muszáj, ahogy írod is...
ÍVégülis sztem nem gáz amit érzel, hisz egész héten az oviban van, akkor miért is ne hiányozna? Meg még elég kicsi, ez olyan ösztönös dolog, érzi az ember, amikor már biztonsággal érzelmileg is jó a távolodás, de lehet nálatok még ez nem jött el. Majd meglátod, én is gy voltam, míg 3 év körül volt a lányom. Most 3 év 8 hós, és látom, érzem, hogy már ő is igényli, hogy engedjem, bár nekem pl. még 1x sem!!! aludt sehol, és én ezt a részét pl. nem is vagyok hajlandó engedni, míg a gyerek nem kéri...hiába is erőszakoskodik anyukám, és az anyósom is...:-)
Majd mi ketten a lányommal azt érezzük hogy mikor jön el az az idő, mert el fog jönni, mintahogy eljött minden másnak is az ideje...
Amúgy egy barátnőt azért szerezhetnél magadnak..:-) akkor könnyebb lenne együtt lógni kicsit, és kikapcsolni...szóval ha otthon üldögélsz és ezen agyalsz, az nem tesz jót azért, az biztos..:Í-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!