Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy baj, ha kisgyermekem...

Nagy baj, ha kisgyermekem este tévé nézés közben alszik csak el?

Figyelt kérdés
Nem hajlandó sötétben elaludni,csak mese nézés közben. Majdnem két éves... Köszönöm.

2014. ápr. 15. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Az en gyerekem hat eves korától ugy alszik el, hogy megy a tv. A világon semmi baja. Nagyon későn alszik el, 10-11 fele es amig nem volta tv, ez meg későbbre tolódott, mert játszott, maszkalt, rendezkedett. Amióta van tv a szobájában, 8-1/2 o kor agyban fekszik es nézi a tvt. Reggel fel nyolckor kel, sosem fáradt, jo tanuló. Aki meghallja, higy milyen későn alszik el es ráadásul TV-n az mind szörnyulkodik, de nem nagyon érdekel. Neki jo igy, nekünk szinten. Ha kíalvatlan lenne, vagy kihatnak a viselkedésére, kivinnem a tvt, igy viszont marad.
2014. ápr. 16. 04:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én világ életemben tv előtt aludtam! Anno anyuéknál aludtam el mindig, az ő szobájukban pedig volt tv. Elaludtam, átvittek a szobámba. Egészen pici koromtól átaludtam az éjszakákat, nem volt több rémálmom szerintem, mint egy átlag gyereknek. Igaz, nem is horror filmeket néztem, hanem általában mesét, vagy vígjátékot, híradót.

Ettől függetlenül én legtöbbször a szobájában altatom el a fiamat, de nem dőlök kardomba ha néha a nappaliban alszik el, miközben megy a tv!

2014. ápr. 16. 05:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is tv-n alszik el. Amióta tv-n alszik el, azóta átáll ússza az éjszakát, nem keres engem. Ja, és az ágyudörgés sem ébresztené fel. Tehát ez sem mindenkire igaz.
2014. ápr. 16. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Egészségtelen. Nem fog tudni nyugodtan pihenni. Egyáltalán hogy szokott rá??
2017. júl. 28. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!