Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek tejallergiás a gyermeke...

Akinek tejallergiás a gyermeke és elmúlt 3 éves miben jelentkezik ez? Milyen tünetei vannak? Bőr tünetek? Többi lenn

Figyelt kérdés
voltunk tejallergia vizsgálaton, kislányom bőre az első órában ekcémás lett tőle, erre azt mondták az orvosok nem baj, ettől függetlenül adjam a tejet, szépen fokozatosan és hozzászokik, sajnos a kis bőre azóta dorozsmás lett, sokszor csalánkiütéses, viszket, többször fáj a pocakja, azt mondják ez nem súlyos , adjam a tejfélét, gondolom nem akarják megadni az emelt csp-ot és a mellette járó gyest, mert ezzel ő tartós betegnek lenne minősítve, de, ha ilyen tőle a bőre, viszont, ha megvonom a tejfélét rendeződik akkor mit tegyek, fitying semmi, de szép a bőre, viszont, ha ez így van, akkor ami jár az jár. és hosszú távon nem lenne ennek szövődménye. sajnos a dokik nagyon elzárkóznak, nem segítenek, keressek magán dokit? van valami tapasztalatotok vagy ez tényleg nem súlyos?

2014. ápr. 12. 22:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók, voltunk ma magán dokinál, aki szerint egyértelmű az allergia, rögtön ránézésre mondta,ismét szigorú diéta és jövőre azt mondta máshogy fogjuk vissza terhelni. Akinek 3 év feletti a gyereke azaz emelt csp-vel kapja a gyest is?
2014. ápr. 14. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Milyen orvosnál voltatok?
2014. ápr. 14. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Mi kapjuk a gyest és az emelt családit.

10. válaszoló vagyok, akinek a 4,5 éves lánya tejfehérje allergiás

2014. ápr. 15. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi is kapjuk. Én vagyok a közel 4,5 éves kisfiú anyukája.
2014. ápr. 15. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Hm, mi meg még nem kapjuk. Tavaly októberben lett meg a véreredmény, azóta tart a diéta, és az orvos szerint fél év után jár az emelt összegű családi. A gyes nem érint, mert nemrég született kisbabám. Májusban kell kontrollra mennünk, nem bánnám, ha végre elindulna a dolog, mert azért a diétás dolgok eléggé zsebbenyúlósak (tudom, hogy ezzel Nektek semmi újdonságot nem mondtam...). A másik közel 4,5 éves kisfiú anyukája.
2014. ápr. 15. 21:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Gasztroenterológusnál voltunk, én másban nem is gondolkodtam. Utolsó, én eddig sem értettem, Ti miért nem kapjátok, miért kell fél évet várni, szerintem ez ua.a káposzta mint nekünk meg sem akarták adni a klinikán. Ez a magán doki, meg rá kérdezett, hogy akkor most ugye nem kapják? és már állította is ki a papírt. Azt mondta, hogy 1 év múlva, ha hozzá megyünk vissza, akkor nem így fogják vissza terhelni, hanem máshogy, sokkal fokozatosabban és így talán rendben lesz minden. Én mondjuk, hogy most megint ez a helyzet, kevesebbet költök mert meg kell mindent néznem nem dobálhatom be a kocsiba a joghurtot, rudikat, sajtféléket ész nélkül, csokikat stb ...tudom furcsa, de még szopik, így én is diétára kényszerülök.
2014. ápr. 15. 21:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Mikor tavaly voltunk terhelésen akkor is rögtön megkaptuk. Holnap megyek az államkincstárba, köszi a válaszokat.
2014. ápr. 15. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!