Lehet allergiás szénanátha 1,5 évesen? Vagy megfázott?
Figyelt kérdés
18 honapos kislanyom 2 hetig beteg volt. Hurutosan kohogott es az orrabol suru sargas valadekot szivtunk. Soha nem volt besugulva az orra, kapott levegot.
Sajnos antibiotikumot is kapott. Lazas volt az elején 3 napig.
Aztán gondoltam végre túl vagyunk rajta és jött 2-3 tünetmentes nap. Se nem köhögött, az orra is tisztult.
Erre tegnap elkezdett folyni belőle vízszínű tiszta takony, ha nem torlom le percenkent a szajaba folyik es tusszog es ugy be van dugulva az orra hogy a szajan lelegzik ;(
Most akkor ez mi?szenantha???
Nekem volt de kinottem.
2014. ápr. 10. 17:20
1/1 anonim válasza:
Lehet az is, de lehet hogy még mindig a nátha. Sőt, ha előtte beteg volt, ez valószínűleg nátha. Most már nem olyan sűrű az orrváladék, hanem hígabb és az távozik. Szívd neki ki porszívóval ahányszor csak szükséges, mert ha nem jól szelel az orra, mint ahogy írod is, hogy a száján veszi a levegőt, könnyen savós középfülgyulladása lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!