2 évesnek Aquadoodle vagy a mágneses rajztábla? Melyiket szerették a tieitek?
Vannak filceink, zsírkrétáink, de nagyszülőkhöz gondoltam valami rajzolni való játék jó lenne és nem is kenne össze semmit :) . Melyik vált be nektek?
Nekünk van/volt mindkettő, szerették is őket, megvan mindkettőnek az előnye-hátránya.
A vizes némileg izgibb, mert ahogy szárad kifakul stb. ugye ecsettel vagy ujjal is használható, nem csak a hozzá való tollal, valahogy kevésbé snassz, mint a másik. Viszont ugye meg kell várni a száradást, ami pár perc, és míg egy kétéves csak lehúzza a mágnes törőjét, firkál még egyet és rohan tovább, addig itt elkel(ne) némi türelem. A rajztábla kevésbé strapabíró, és nagyon oda kell figyelni, hogy tényleg jó minőségű legyen, az A.d-nál meg a tárolásra kell odafigyelni, nehogy megtörjön az anyag.
Nekem 4 és 5,5 évesek, az A.D-t még elő-előveszik, a mágnesest már rég nem (és kb a negyedik mágneses van soron, mert a reszelék mindig önállósította magát egy idő után, vagy úgymond elkopott a színe, leesett és elrepedt stb...)
köszi, lehet inkább akkor a letörölhető mágneses lesz. Olcsóbb is és végülis nem is lesz minden nap használva, így talán valameddig amíg érdekes kitart.
A másiknál valóban várni kell hogy száradjon, erre annyira nam gondoltam, de hát az igen türelem :) A mágnesenek meg már az is játék,hogy le lehet törölni ha elhúzzuk azt a pöcköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!