Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15,3 cm-es talphosszra milyen...

15,3 cm-es talphosszra milyen belső talphosszú cipőt érdemes venni?

Figyelt kérdés
Kb. 3-4 hónap alatt nő 1 cipőméretet a lábacskája és most szeretnék egy sportcipőt venni neki. A Deichmann-ban láttam viszonylag elfogadható áron Nike cipőt, ami 25-ös, de bele van írva, hogy az ajánlott talphosszúság 14 cm. Még jó a lábára, de ki tudja meddig? Láttam 1 x használt Londsdale cipőt, ami nagyon jó áron van, de 17 cm a talphossza. Az már túl nagy lenne. Mekkora az ideális? Merthogy próba közben sosem mondja, hogy jó vagy nem, és ha nagy, ha kicsi, ugyanúgy rohangál benne.
2014. ápr. 6. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
16.
2014. ápr. 6. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezekből a nike/adidas cipőkből kivehető a talpbetét. Arra ráállítod a gyereket, s akkor meglátod meddig ér a lába a cipőben.

Mindig kisebb centi szerepel a cipő nyelvèn, mint amekkora lábra valóban jó.

Ha a cipő sarka, és a gyerek sarka közé befér 1 ujjad, akkor jó a gyerekre.

A 17 cm nagyon nagy lenne!

2014. ápr. 6. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam mindig van egy cm (szakmai ártalom, női szabó vagyok) és akkor is tudok cipőt venni ha nincs vele a gyerek. Szerencsére normál lábuk van, nem torkos stb...ha a hossza jó akkor jó. 15,3cm-es lábra én is max.16cm cipőt vennék. Én általában fél cm-t hagyok rá. Az is helytálló,hogy ha megpróbálod bedugni a cipő sarka és a lába közé az ujjad és az éppen pont befér akkor az a jó méret. És az kb. fél cm-vel lesz nagyobB mint a lába. ;)
2014. ápr. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!