Futóbicikli kiszolgál két gyerkőcöt is?
Nekünk ilyen van: [link]
kibír két gyereket, remélem hármat is. Az adott márkáról nincs tapasztalatom.
A lányom is egy éve kapta, kicsit leverte itt-ott a festéket, de azon kívül semmi baja nincs. Szintén tabulóbicikli. A barátnőm lánya is akkor kapta, az övé is kifogástalan állapotban van, pedig ő jobban száguldozik vele. :)
Szerintem kibírnak több gyereket, szóval én is az uniszexet ajánlom.
Nekünk kettler van, lányom 2 éve nyúzza. Karcolások vannak rajta, egyébként semmi baja.
Én a kistesónek vettem újat, de csak amiatt, mert a lányom annyira imádja, hogy nem fogja a kicsinek odaadni.
szerintem többet is,mint kettő
nekünk a második válaszoló által belinkelt decathlonos volt,most adtam el újszerű állapotban,pedig 2 évig használta rendszeresen a fiam,de szonte meg sem látszott rajta.a fiam vigyáz a cuccaira,nem löki le,nem is esett el vele.ha az új gazdája is vigyáz rá,akkor még biztos kiszolgál több gyereket is.vegyél unisex színűt,aztán majd lehet másmilyen matricát ráragasztani,ha más neműé lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!