Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9 évesnek szülinapi ajándék?

9 évesnek szülinapi ajándék?

Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz 9 és teljesen kifogytam az ötletekből. Valaki valami ötlet ? Van már Xbox 360, Tv , legókkal már nem nagyon játszik.
2014. márc. 22. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

és ha megkérdeznéd tőle mit szeretne?

mert én hiába írom, hogy az enyém minek örülne, ebben a korban már nagyon más az igényük, vágyuk.

2014. márc. 22. 16:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen meg. Egy ágyneműt kér, amit majd a napokba megrendelek neki. Ezen kívül említette a HD tv-t de rájöttünk, hogy az ő tv-je is HD kész és még a kábelt is megtaláltuk itthon. Ezen kívül egy verekedős játékot említett de azt nem fogom neki megvenni ezt meg is mondtam neki, mert nem akarom , hogy fröcsögjön a vér meg gyilkolászás meg ilyenekkel játszon. Más ötlete nem volt.
2014. márc. 22. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:

esetleg vidd el az auchanba, hogy nézzen körül.

itt a nyár, vehetsz neki mondjuk rolit is, vagy könyveket, dvd-t, ruhákat.

süss egy finom tortát...

én tényleg azt gondolom, hogy ebben a korban már válasszon ő :)

2014. márc. 22. 16:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló , ha az Auchanba vinném az már egy szülinapi ajándék lenne mert akkor ahhoz haza kéne repülnünk előbb :) Ruhái vannak meg anyósom is azt fog neki venni, könyveket meg a suliból hoz minden nap haza olyanokat amiket el is olvas, könyvnek nem igazán örülne, már kérdeztem. Tortája viszont lesz :)
2014. márc. 22. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj , hogy nem akar választani , vagy is amit választott az a Halo játék.. na azt nem akarom neki megvenni szerintem az ilyen öldöklős játékokhoz még kicsi, de meg is mondtam neki , nem sértődött meg szerencsére .
2014. márc. 22. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

esetleg egy kisállat ?????

tengeri malac vagy hörcsög?

a gyerekeim nagyon örültek neki anno :-)

(még élnek a malackák :-DDDD

2014. márc. 22. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Kisállat kilőve :) Van egy boxer kutyánk elég állat ő itthon :) kitesz 4 kisállatot egy személyben :)
2014. márc. 22. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Tízéves keresztfiunknak távcsövet és gyereklexikont vettem, tök örült mindkettőnek! Járnak apjával pecázni, majd viszi a távcsövet :)
2014. márc. 22. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Társasjáték? Szuperebbnél szuperebb társasokat lehet kapni, az ő korában már gyakorlatilag bármelyik szóba jöhet. Persze komolyabbra gondolok,nem a ki nevet a végén típusúakra. Külön előnye lenne,hogy kicsit kiszakadna az elektronikus kütyük világából.

Nézz körül társasjátékokkal foglalkozó blogokon,hogy könnyebben tudj választani, hányan tudnátok vele játszani,milyen témakör érdekelhetné a fiad,stb. A Smart games és a Thinkfun játékok is nagyon jók,ezek viszont inkább egyszemélyes,logikát fejlesztő, gondolkodást igénylő játékokat gyártanak.

2014. márc. 23. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!