Szerintetek ezt hány éves gyerek rajzolta?
utolsó, jajj, dehogy kell ilyet tudnia egy 1,5 évesnek :)
általában egy 1,5 éves még meg se tudja fogni a ceruzát :)
na meg minden rossz indulat nélkül, azért erősen látszik a rajzon az anya segítsége, hogy szépen fejezzem ki magam :)
Nem, egyáltalán nincs a kezem benne:) Teljesen egyedül firkálta, igaz rengeteget rajzolok neki, de ezt teljesen egyedül produkálta.
Egyébként korrigálok, elmúlt már másfél éves, júliusban tölti a kettőt.
Amúgy meg nem kell fröcsögni, azért vagyok meglepődve mert sok másban meg teljesen el van maradva a kortársaitól (mozgásban, ügyességben, beszédben), de ezek szerintem ő másban ügyes.
Köszi a válaszokat, sziasztok
Ügyes a kislányod nagyon!! Még a hét pettyet is egyedül rajzolta?
Egyébként úgy van, ahogy mondod, meg más is mondta, hogy valószínű ebben nagyon ügyes a kislányod, de más részképességekben kicsit hátrébb van. Ami persze egyátalán nem baj.
Nekem kisfiam is olyan volt, hogy 2évesen úgy kirakózott, hogy már a 60db-os kirakót is egyedül kirakta, de csak 3éves korára lett szobatiszta. 2éves kora előtt ő is lerajzolta kb így az emberke formát, de motorozni 2éves kora után tudott. Szóval valamiben nagyon jó volt, de valamiben meg nagyon le volt maradva. :)
Ettől függetlenül gratulálok a kicsihez, nagyon ügyeske!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!