Bölcsi 1 és 2 évesnek vagy nagymamai segítség?
Figyelt kérdés
Kisfiaim jövö hónapban töltik az elsö illetve a második évüket. Én itthonról dolgoztam mindig (mióta vannak csak alkalomadtán) most már szeretnék többet. Ùgy gondoltam egy ideig délelött -addig ök bölcsiben vagy anyósommal - aztán még a délutáni alvásközben is tudok, de akkor már itthon legyenek.
Melyik megoldást választanátok.
Egy napot szabadon szeretnêk hagyni. Melyiket választanátok? Szerdát v a hétvégét toldanátok meg egy nappal?
2014. márc. 10. 11:13
11/11 anonim válasza:
Ha jónak tűnik a bölcsi, én azt választanám, nekünk nagyon bevált. Ha otthon akarod tartani heti 1-2 napra, és nagyival lehet, az általában nem gond a bölcsiben, nem kötelező minden nap vinni. Ha beszokik a bölcsibe, akkor sokkal jobban szórakoztatja a gyereket a nagyobb társaság, az én lányom két évesen már unatkozott volna minden nap a nagyival. Ha beszokik az ovi sokkal-sokkal könnyebb lesz. Ha viszont a beszokásnál úgy tűnik nem jó a hely, vagy a gyerek nagyon rosszul viseli még mindig dönthetsz úgy hogy nem viszed. Ja és az is teljesen jogos amit előttem írtak, nagyi lebetegedhet, elfáradhat, vagy éppen valami program adódik, és akkor főhet a fejed, hogy megoldd. Úgyis lesz időnként beteg a gyerek, akkor meg nagyon jól fog jönni a nagyi. Szabadnapnak én a szerdát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!