Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen IGAZI multivitamint és...

Milyen IGAZI multivitamint és omega3-at adjak a 6 évesemnek? A legnagyobb nyugalommal elkezdtem adni neki a Supradyn m. vit+omega3-at, és nincs benne D vitamin (se). Ahhoz képest, hogy milyen kutya drága, azt hittem, valami jó cucc.

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én ezt adom a fiamnak szeptember óta

kétszer volt azóta beteg,az is csak pár napos hiányzás volt.előtte havi egy-két alkalommal beteg volt,havonta biztos kapott antibiotikumot.10.000-be kerül,de ez négy havi adag,tehát 2500 egy hónap.mondjuk én nem adom minden nap neki,hanem olyan heti 4-5 alkalommal,így még van is belőle pár szem.de már megvettem a következő adagot is,amit majd megint szeptembertől fog szedni.

én is egyet értek veled,hogy nem tud úgy táplálkozni egy ovis gyerek,demég egy felnőtt sem,hogy ne kelljen kiegészítés.ez meg csak természetes anyagokat tartalmaz,így 80 százalékos felszívódási aránya van,nem úgy mint amesetrséges vitaminoknak

2014. márc. 10. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi is Nutrilite -ot szedünk. Mindenki a családban. Multivitamin, C vitamin, omega3. Gyerekeknek van rágható is. Ez tényleg IGAZI vitamin.
2014. márc. 10. 10:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Forever KIDS tabletta!

90 szem 3500 ft 1 havi adag

92 féle nyomelem,vitamin és ásványi anyag van benne és ami lényeg hogy teljesen természetes alapú!

Igazad van a mai gyümölcsöknek zöldségeknek közel nincs annyi vitamin tartalmuk mint 40-50 évvel ezelött!

2014. márc. 10. 14:12
 14/15 A kérdező kommentje:

Hűha!

Most aztán mit válasszak? :)))

Nagyon köszönöm!!!

2014. márc. 10. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Flavon kids,ebből egy üveg 2-2,5 hónapig elég 1 gyereknek,mivel gél ezért sokkal hamarabb feloldódik,és a szervezet legalább a 90%át felhasználja,nyers zöldséges,és gyümölcsök vannak benne,nincs benne tartósítószer sem egyéb vacak,fiam nem volt beteg mióta szedi,novembertől szedi.
2014. márc. 10. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!