Milyen IGAZI multivitamint és omega3-at adjak a 6 évesemnek? A legnagyobb nyugalommal elkezdtem adni neki a Supradyn m. vit+omega3-at, és nincs benne D vitamin (se). Ahhoz képest, hogy milyen kutya drága, azt hittem, valami jó cucc.
én ezt adom a fiamnak szeptember óta
kétszer volt azóta beteg,az is csak pár napos hiányzás volt.előtte havi egy-két alkalommal beteg volt,havonta biztos kapott antibiotikumot.10.000-be kerül,de ez négy havi adag,tehát 2500 egy hónap.mondjuk én nem adom minden nap neki,hanem olyan heti 4-5 alkalommal,így még van is belőle pár szem.de már megvettem a következő adagot is,amit majd megint szeptembertől fog szedni.
én is egyet értek veled,hogy nem tud úgy táplálkozni egy ovis gyerek,demég egy felnőtt sem,hogy ne kelljen kiegészítés.ez meg csak természetes anyagokat tartalmaz,így 80 százalékos felszívódási aránya van,nem úgy mint amesetrséges vitaminoknak
Forever KIDS tabletta!
90 szem 3500 ft 1 havi adag
92 féle nyomelem,vitamin és ásványi anyag van benne és ami lényeg hogy teljesen természetes alapú!
Igazad van a mai gyümölcsöknek zöldségeknek közel nincs annyi vitamin tartalmuk mint 40-50 évvel ezelött!
Hűha!
Most aztán mit válasszak? :)))
Nagyon köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!