Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez egy nagyon hosszú történet,...

Ez egy nagyon hosszú történet, jó volna, ha valaki tanácsot adna, vagy tudná merre tovább, az orvosoknál megállt a tudomány, fogalmuk sincs mi a 10éves lányunk baja. Olvassátok el, létezhet ez valóban?

Figyelt kérdés
Augusztus óta járjuk az orvosokat, endokrinológus gasztrós,belgyógyászat,bőrgyógyászat,allergológus.....mindneki...a lányunk hízik,10 évesen 70!!!!!kg és éhes állandóan,1-2óránként ennie kell,korog hangosan a gyomra, nem tud jól lakni ha igen akkor is 1 óra és újra eszik.És nem hazudik, korog a gyomra,ezt hallja az ember,illetve néha remeg,elgyengül.És nem szeret enni, sokat sír hogy folyton éhes!A cukra a pjzsmirigye a kortizola mindene olyan hormon rendben ami éhséget okozhat,se parazita se semmi..de...én olvatsam itt többieknél a Candidáról.Voltunk biorezonanciás vizsgálaton,az kimutatta,de sokan mondják ne megbízható, nem is foglalkoztam vele, csak egy kolléga unszolására mentem el.Azóta eltelt fél év, azóta se tudják mi van a gyerekkel.De.Én vettem 2db Candida5 tesztet, és pozitívak lettek, nem teljesen erős a csík de mindkettőn jól láthatóan megjelent az alsó csík!Akkor mégis Candida lehet?Tényleg létezik Candidázás?
2014. márc. 9. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Multkor volt egy ilyen történet a tv-ban ott a kislánynak hiányzott az a hormon avgy enzim ami a teltség érzetet okozza, azt potolták neki és ugy aztán kezdett javulni ezt élete végéig pótolni kell és akkor nem lesz vele gond. Esteleg ennek probálj meg utána járni és kivizsgáltatni. Egy belgyógyász biztos képben van vele melyik ez a hormon/enzim?
2014. márc. 9. 14:49
 12/14 A kérdező kommentje:
komolyan?iylenről nem is hallottam még!de ez 10évesen ki jöhet rajta igy hirtelen a semmiből?De ehhez köze lehet annak hogy ég a gyomra illetve hogy pl.:sokkat több széklete van mint szokott és nehéz lemosni a wc csészéről!
2014. márc. 9. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:

A nehezen lemosható széklet lisztérzékenységtől lehet, de attól fogyni szoktak

Egyeteni klinikákon van "ritka betegségek" intézete, olyan dr. Haus féle okosokkal, én itt is próbálkoznék.

És lényeges, hogy mit eszik, ha éhes, sok rost kell, old utifűmaghéj, telít de nem hízlal, és sok víz.

Elek nevű faluban van egy egészségház, keress rá, alternatív gyógymóddal, orvosi felügyelet mellett gyógyítanak, nem hókuszpókusz, hanem hagyományos terápia, 100ezer kb egy hét.

2014. márc. 9. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, a testi leletei rendben. Ajánlom felkeresni a Vadaskerti Gyermekpszichiátriát. Gyerekkori evészavarok témájában kiváló szakembereik vannak.

Az említett diétákat meddig sikerült tartani, milyen eredménnyel? Együttműködött a kislány? Egyedül eszik vagy társaságban, van-e a kettő között különbség? Társas kapcsolatai milyenek? Vannak testvérei, velük milyen a viszony? Apuka jelen van az ééletében?

Hirtelen ilyen kérdések jutnak az eszembe. Ennek szakemberei ehhez hasonlóakat kérdeznek majd.

2014. márc. 10. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!