Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan zajlik a kancsalság...

Hogyan zajlik a kancsalság vizsgálat egy 14hónapos gyereknél?

Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi voltunk, bár hamarabb mint 14 hó olyan 10 hó körül.

Nekem kellett az ölembe vennem és a doktornő nézte mindenféle műszerrel ami a doktornő szeme előtt volt. De nem olyannal, hogy bele kell nézni valamibe, mint nekünk felnőtteknek, hanem végülis távolról, szóval nem ért hozzá semmi a gyerekhez. Azért írom így hogy nem kellett lefogni vagy ilyesmi, gondolom ezért kérdezed. Közben egy asszisztens mutogatott játékokat, így oda kellett figyelnie, de ez nem volt nehéz, szórakoztatták a gyereket :) Semmi sírás nem volt, csak kacagás. De lehet doktornő és hely függő. Nem volt semmi szemcsepp vagy ilyesmi sem, de biztos függ milyen az eredmény.

Nálunk szerencsére nem volt semmi végül, csak kancsalnak tűnt ezért mentünk el.

2014. márc. 3. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy lehet a gyerek szemét picit letakarta a kezével, de nem annyira mintha én takarnám magamnak, szóval nem teljesen rásimulva az arcára szemére.

Még ez juttott az eszembe. :)

első voltam

2014. márc. 3. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont a múlthéten volt és az enyém is 14 hós.

Ölembe kellett ültetni és egy játékot húzogattak jobbra balra,fel-le a szeme előtt 200 cm-vle,nézték hogy követi-e a szemével!majd pupilla tágító cseppeket kapott,20 perc múlva belenéztek lámpával a szemébe és kész!Még 1x kell mennünk a jövőhéten valami speciális műszerrel "belefényképeznek" a szemébe de első körben 99%-ra mondta a doki hogy semmi baja a szemének!

2014. márc. 29. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
200=20 cm
2014. márc. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!