Anyukák, tényleg nem létezik más mint hercegnös kosztüm?
Annyira kiakadtam már tavaly is ezen, de idén minket is érint már.
Nagylányom 3,5 éves az elsö igazi farsangja. Tavaly is beöltöztünk, és ahol voltunk a lányok 90%-a hercegnö volt. Már ott fura volt. Most nézem az ismerösök fotoit a neten, és van olyan aki lefényképezte a kislányát kb 10 másik hercegnö volt a háttérbe.
Neked mi lesz a lányod?
Mikor lányomnak januárban mutogattam a kosztümöket ö is rögtön hercegnö akart lenni, de lebeszéltem, és virág lesz, habár ehhez is jár csinos kisruha, de legalább nem a megszokott hecegnö.
Mikor én gyerek voltam minden volt, de talán hercegnö nem is igazán.
Mert hercegnőnek érzik magukat és én nem látok ebben semmi rosszat. Nem baj, ha ott van aznap tizenakárhány kis hercegnő.
Az egyik lányom hercegnő volt, egy ilyen gagyi vásárolt jelmez, ő ezt akarta, ezt kérte, pedig itthon vannak a jobbnál jobb anyukám által varrt szuper jelmezek. Eszemben sem volt ráerőltetni a lányomra, hogy legyen más, ha ő ezen a napon hercegnő jelmezt akar magára húzni.
Mit érdekel engem, hogy miben van, ha ő ebben érzi jól magát.
Nem tartom jónak, hogy lebeszélted a lányodat, ha ő hercegnő akar lenni, miért kéne neki virágnak lenni. Ez az ő napja, nem a tied.
A farsang lényege, hogy azzá válsz, amivé szeretnél. Nem kell elvárásoknak ( a tiédnek sem) megfelelni, hanem felveszel egy szerepet, amire a legjobban vágysz. Ha ez a hercegnő, akkor a hercegnő.
Érdekesebb kérdés, hogy ez vajon téged miért zavar.
Nekem fiaim vannak, hercegnő jelmezt még nem igényeltek, még mielőtt védekezésnek tűnne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!