Nálunk 90*200-as rendes nagy ágyat fog kapni, nem látom értelmét a kisebbnek, na jó kicsit kevesebb helyet foglalna.
Amit az előző írt, hogy ki lehet húzni és még egy ágy, jó ötlet amúgy.
Ha viszont mindenképpen ágyneműtartósat akarsz akkor legyen a fiókon valami mert így minden tiszta por lesz.
Szerintem nagyon jó ez az ágy, végre nem valami színesre festett faroslemez :)
Érdemes a matracot megnézni azért, mennyire kemény, mennyire vastag, mosható-e a huzata, de amúgy elsőre rendben van.
A poros ágyneműtartókra pedig ha nem napi szinten használható ágyneműt tartasz benne, hanem pl. évszakváltás miatti holmikat:
- rendszeres takarítás :)
- vákuumos tárolózsákok (amikből porszívóval lehet kiszívni a felesleges levegőt)- helytakarékos és véd is, egy fiókba kb. 2 fér bele és úgy 2-3 eFt/2 db áron már láttam sok helyen (tchibo, aktuális avon különszám stb.)
- ikeában lehet venni ilyen tépőzáras nejlonos felső takarórészt, amit rá lehet tépőzárazni a fiókra.
Én inkább a beépített szekrényben tartanám a tiszta ágyneműket, az éppen használatban lévőt pedig az ágyon egy szép ágytakaróval letakarni (úgysem ott megy az ugrálás és a játék, hanem az ágyban alvás van gondolom :)
1 hete érkezett meg tőlük az ágy másfél évesemnek, olyan, amilyen a képen, masszív, szép. Mi ezt az emeletes ágyat rendeltük, mert ketten fogják lakni:
Még gumis lepedőt kell rá vadásznom, mert ez nem magyar standard méret.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!